zehrairem @Almirolie 15+2gunluk olduk iki gündür sol bacakta ve kalçada ağrılarım var mide eksimesi bide 🫣4.gebelik sürpriz miniğim 😍
etkafa gizemli00 bende 12+3 de hissetmeye başladım ve ikinci gebelik herkes aynı değil hissediyoruz ki söylüyoruz yani bebekle bagırsagı ayırt edebiliyoruz ikisi çok farklı ben de şu hissetmeniz imkansız diyenleri anlamıyorum hangi kafayla yazdıklarını
gizemli00 etkafa he ya valla varya uyuz oluyorum kiskaniyorlar mı yediremiyorlar mi bilemiyorum ama öyle geliyor şahsen imkansız diye birşeyde yoktur yani hissediyorum yani niye yalan atıyım
aysegulykslll gizemli00 aynen çok kıskandım siz hissediyorsunuz diye tüh şaka gibisiniz cidden doktorunuza danışın ahahhahah 😂😂😂😂
gizemli00 etkafa aynen hatta ben burda post açmıştım bı tek ben mi hissediyorum diye yok yani bayada kişi hissediyormuş
eyllgrl gizemli00 ben de 12+4üm benimde ikinci valla bende hissediyorum doktora sorduğumda gazdır dedi ama dediğiniz gibi kasıkta oluyor benim de doktor öyle diyince üzerinde durmadım ama demek ki hissedenler varmış
yvzslmvekrdsi gizemli00 yok yaa bnde ilk bebeğimi 12 haftalıkken hissetmiştim. Şimdi 2.gebeliğim bunu 14 de başladım hissetmeye