maviik Bende bugün 4+2 oldum dün alttan muayeneyle keseyi gördüm ara sıra kasık ağrılarım oluyor inşallah normaldir 🥰
merve_tp Almirolie tam 8 haftalığım. Avokadodan tiksindim, et daha çok yemek istiyorum ve sinir stres aşırı duygusallık var
elinaz1 cansu2306 evet önceliğim normal doğum ama sezeryana da dönerse sıkıntı değil sağlıklı olalım da ha normal ha sezeryan farketmez 😊
eyllgrl gizemli00 ben de 12+4üm benimde ikinci valla bende hissediyorum doktora sorduğumda gazdır dedi ama dediğiniz gibi kasıkta oluyor benim de doktor öyle diyince üzerinde durmadım ama demek ki hissedenler varmış
gizemli00 eyllgrl gazla bebeği ayırt edemiyecek kadar salakmiyiz yaa bebek hareketi bambaşka insan anliyor
aslig Almirolie 25+4 haftalık. Karnım büyüdü hareketlerim ve uykularım zorlaşmaya başladı. Sabırsızlıkla tekmeleri hissettiğim zamanlardayız. 🥹
arelmoms aysegulykslll kişiden kişiye değişiyor ilk hamileliğimde 15 hafta da hissetmiştim ve doktor kontrolünde ultrasonda doktor bakarken nereye vurduğunu söylemiştim doktora oda doğru demişti çok zayıf olduğun için bu haftalarda hissedilirsin demişti. Yani demem o ki herkesin hamileliği ve hisleri farklı oluyor 🥹
aysegulykslll arelmoms o zaman beni miniginannesi__ tarif etmeme gerek yok canım hareketliliği farkediceksin küçük küçük kıpırdamalar ne yönde toplandığını hissedeceksin 😍
senase 27+3 haftalık olduk ama benim sol alt kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı oluyor bugün normal mi acaba hava çok soğuk olduğu için hastaneye de pek gitmek istemiyorum ama ağrı vurduğunda yerimden sıçrıyorum