yeniden_anneyim sfkhknn merhaba sabahları hafif bulantı oluyor onun haricinde göğüs hassasiyeti oldukça var başka da bir belirti yok geçen haftalarda bel ağrısı da yaşamıştım
cvz @Almirolie ben 25 haftalığım şekerim yüksek çıktı şekerli su testinde diyet önerdiler ve doymuyorum acaba şekerime dikat ederek yesem bişey olurmu hiç şekeri yüksek olan oldumu ve bi sıkıntı çıktımı bebekte yada annede canının çektiğini yememek çok kötü
Almirolie cvz benim arkadaşım hep şekerini ölçüp dikkat ederek ilerledi doktora yada diyetisyene danışmalısın
mutsuz1 Byn1998 amin Allah razı olsun sizden, hamile birinin içten dua etmesi çok güzel,Rabbim sesini duysun inşallah,😊🥰
yvzslmvekrdsi aysegulykslll yoo imkansız değil ben de oğlumu 12 haftalıkken hissetmiştim.. gayet de net hissettim imkansız değil yani
yvzslmvekrdsi gizemli00 yok yaa bnde ilk bebeğimi 12 haftalıkken hissetmiştim. Şimdi 2.gebeliğim bunu 14 de başladım hissetmeye
bahar1320 Almirolie 32+2 olduk yalancı sancılar bazen oluyor Kontrollerim 2 haftada bir olacak artık ☺️
mmia Es07 şuan iyiyim hiç 1 kere oldu sadece daha olmadı. Bebek hareketlerinde değişme yok iyi. Sancım vs de yok. Ama takip edicem pazartesi kontrolüm var zaten.