bukettzlc Almirolie 7+3 oldum mide bulantısı aşırı yorgunluk kasık ağrıları oluyor. Bu arada uzun süredir antidepresan kullanıyordum onu da bıraktım tamamen alt üst oldum inşallah kolaylıkla atlatırız bu süreci hepimiz 🙏
atesvesu Semra6134 canım benim dogumlarim sezeryan 38.hafta 14 nisana denk geliyor doktor geç alırsa 20 si felan oluyor diğer uygulamaya göre de 28 Nisan son doğum tarihi
bsrayksl2 Es07 ben de sağa sola dönerken çok zorlanıyorum bazen sabah olmak bilmiyor sanki neyse ki az kaldı sağlıkla kavuşuruz inşallah 🤲🏼
sefikaratasturan happyomer benimde 6. Hafta . Aynı şekilde kese var dedi , kalp atışı yok , 2 hafta sonra tekrar gel dedi . Geç döllenmede böyle oluyormuş sanırım . Bende bir anda çok üşüyorum , halsizim
happyomer sefikaratasturan benim de geç yumustlama şu an 7+ 3 olmam gerek ama 6+ 3 üm halsizlik tamam da bu üşümek ne ilk gebelikte alev alev yanardım
handan3958 arelarven canm bir hafta boyunca neredeyse her gün 2 3 bardak içtim havuç portakal karışık ama bu hafta gene olması gerekenden az dediler nereye gtti içtiklerim anlamadm bu haftada deveci armutu yemeyi deniyorum bol su bide🥴
arelarven handan3958 portakal ile karıştırmadan sadece havuç suyu icmelisin canm evet deveci armut da ye bol su inşallah biraz daha düzelir
rmyysgngr prenses_2727 13. Haftadan sesleniyorum bitiyor sanırım bu süreç ahahhah nadir oluyor zaten alıştım kusmaya falan çok koymuyor
prenses_2727 rmyysgngr ayyy insallah bende biter ya mide bulantısı çok fazla olmuyor ara sıra oluyor ama beni mahvediyor bel ağrısı çok fazla oluyor
gizemli00 rmyysgngr valla bulantılarım bir pluyor bı olmuyor ama koku hassasiyeti var halen uykum çok geliyor halen birde ara ara aseriyorum
Merveyazic Almirolie şuan 11+5 şu 3 ayı tamamlasam içim biraz daha rahat edecek, ayda bir kontrolüm ama 4 haftadır boğaz enfeksiyonu ile uğraşıyorum antibiyotik başladım.