buseblt 24+3 lanet bi diş ağrısıyla devam ediyoruz tam dişimi çektirecektim ki hanile olduğummu öğrendim😂 o olmasa her şey çok güzel gidiyor
mutsuz1 Byn1998 5 + 4 nasıl oluyor, anlamıyorum, gebelik yaşadım ama 4 haftalıkken 2 kere düşürdüm. Şimdi seninki 5 hafta 4 günlük mü oluyor
Byn1998 mutsuz1 evet 5 hafta 4 günlük hesaplanıyor mesela 5 hafta oldunuz ya 6 ya kadar sayılıyor sonra 6 hafta oluyor rabnim isteyen herkese nasip olsun
Byn1998 mutsuz1 evet 5 hafta 4 günlük hesaplanıyor mesela 5 hafta oldunuz ya 6 ya kadar sayılıyor sonra 6 hafta oluyor rabbim isteyen herkese nasip etsin 😊
Mizgin2020 Almirolie 38+2 şu son zamanlar cok hızlı aktı Uyurken sag sol dönmek bi hayli zor bide bazı geceler burun tıkanıklığı oluyo o da cok feci
buseblt mutsuz1 var olmaz mı dişim simsiyah zaten kanallı diş acil diş’e gitmiştim bir defa agumentin verdi ondan içtim aama sabahı zor ettim pazartesi tekrardan gidicem ya da özele artık 2.trimester bitmeden çektirmek istiyorum
Mervedeniz10 AyseYldrmkoc doktorunu değişmelisin bence 1 hafta ileri olunca neden riskli oluyomuş benim bebeğim 2 hafta önde ozaman risklimi oluyor 38 haftalığım regliye göre ultrasonda 39+3 gözüküyor kafası 41 haftayla uyumlu
AyseYldrmkoc Mervedeniz10 bilmiyorum ama biraz korktum açıkçası başka bir doktorla daha görüşüp bilgi alacağım dediğiniz gibi belki doktorumu değiştiririm
arelarven handan3958 sadece havuç suyunu için mutlaka günde bir su bardagi benimde gecem ay azalma var suyunda dedi bu ay toparlanmış çok şükür
handan3958 arelarven canm bir hafta boyunca neredeyse her gün 2 3 bardak içtim havuç portakal karışık ama bu hafta gene olması gerekenden az dediler nereye gtti içtiklerim anlamadm bu haftada deveci armutu yemeyi deniyorum bol su bide🥴
rabiadumanb Almirolie 33+2 olduk biraz iş yapıyım belim çok ağrıyor dinlenmek için yatıyorum bu sefer kaburgalarım özellikle sağ tarafım çok ağrıyor bide midem ara sıra yanmaya başladı öyle böyle çok hızlı geçiyor zaman kavuşmaya 47 günümüz kaldı 🥹
yaseminya ilkannelik1 ben de 29 dayım.çok ayakta kalıp yorulduğumda hissettmiyorum.sonra normale dönüyor.sanırım normal bir durum 🤷♀️