borulcem ikiprensesannesi___ yorulmak ne kelime kıyafetlerimi ağrısız yaşamayı yüz üstü ve sırt üstü yatmayı ve sigara içmeyi çok özledim 🙃
ikiprensesannesi___ borulcem ah ah ne çektik ne çektik ya bende bende mide yanmasından bunalıma girecem az kaldı
ikiprensesannesi___ kimchikimdi evettt sonunda yoruldum valla 😁çok teşekkür ederim canım benim inşallah😍🤲
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ insallah canim rabbim baska ayrılık vermesin kardeşlerini almaya gidiyosun hemen gelcen
Selenaa ikiprensesannesi___ gerçekten mi ya çok korkuyorum ben ne şekilde oldunuz siz komple uyudunuz mu spinal mı epidural mı
ikiprensesannesi___ Selenaa korkacak bi’şey yok ya ben ikisinde de spinal oldum yine spinal ile olacak 😊
Busraa1991 ikiprensesannesi___ Benimde doktorum yarin gün vercek büyük ihtimalle 38+2 yiz rabbim hepimizin yardimcisi olsun 🙏
Es07 el_as1 el_as1 Amin cnm Belli değil doğum şeklim henüz Normal doğabilse iyi nasıl ilerler süreç bilmiyorum Sizin belli mi?
ikiprensesannesi___ Selenaa sadece dikiş atılırken karnının üstünde işlem yapıldığını biliyorsun ama his falan olmuyor oluyorsa da baş ucunda doktorlar oluyo onlara söylüyorsun onlar hemen müdahale ediyor zaten
Nurozi ikiprensesannesi___ bende diğer perşembe gidiyorum 🫣 hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize 🌸🩵
Zeynepfasulye ikiprensesannesi___ pazartesi gününe kadar gelmezse eğer sezaryan olucam o gün bende iki günüm kaldı 🫠