borulcem ikiprensesannesi___ cuma 38+2 olacağız benimkinin ne zaman geleceği belli değil bende biran önce doğursamda kurtulsam modundayım 😅
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 evet bir iki saat kaynanama bırakıp gidince döndüğümde kapıda bekliyorlar 🥲
ikiprensesannesi___ Zhde teşekkür ederim âmin inşallah bizim sezeryan olacak 😊sağlıkla gelsinler bebişler
ikiprensesannesi___ annabellee ya bu gece gelirse 😁hadi sağlıkla vaktinde kavuşmak nasip olsun inşallah😍🤲
annabellee ikiprensesannesi___ inşallah kendi sancılarım gelir suni sancıdan korkuyorum Allah hayırlı zamanda nasip etsin gelmesini inşallah🥲🥲🥲🥲🥲
ikiprensesannesi___ Es07 bünyeye bağlı tabi sürekli de kötü tarafından bakıp kendini kendini korkutma o kadar korkunç değil demek istedim
borulcem ikiprensesannesi___ yorulmak ne kelime kıyafetlerimi ağrısız yaşamayı yüz üstü ve sırt üstü yatmayı ve sigara içmeyi çok özledim 🙃
kimchikimdi ikiprensesannesi___ Aayyyyy, seni de elenenler kulübüne yolluyoruz askim hadi kolay guzel doğumun olsun 🥹💖
ikiprensesannesi___ kimchikimdi evettt sonunda yoruldum valla 😁çok teşekkür ederim canım benim inşallah😍🤲