Elf_ars ikiprensesannesi___ bende 38+2 de sezeryan olacağım 8 gün kaldı 🫣 2. Sezeryanım korkuyorum ağrı nasıl olacak diye 1. Çocuğum duracak mı bensiz diye 🫣
ikiprensesannesi___ Elf_ars arkada çocuk bırakmak doğuma girmekten daha stresli bence ya ben en çok onda zorlanıyorum 🥲bence 2. Sezeryan dağa kolay geçiyor bende öyle oldu bakalım 3. Nasıl geçecek bende onu merak ediyorum
ikiprensesannesi___ Selenaa sadece dikiş atılırken karnının üstünde işlem yapıldığını biliyorsun ama his falan olmuyor oluyorsa da baş ucunda doktorlar oluyo onlara söylüyorsun onlar hemen müdahale ediyor zaten
Baklavaseverim ikiprensesannesi___ Ayyy çok güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ya 😘😘😘
Baklavaseverim ikiprensesannesi___ Ay şimdi hafta boyu seni düşünürüm bacım ya doğurur doğurmaz bilgilendir bizi kendine gelince duygulandım 🥹🥹🥹
ikiprensesannesi___ Baklavaseverim canımsın ya böyle diyince bende duygulandim şimdi🥺iyiki tanımışım ya çok teşekkür ederim😘💕 tabi haber veririm🩷🩷
Es07 el_as1 el_as1 Amin cnm Belli değil doğum şeklim henüz Normal doğabilse iyi nasıl ilerler süreç bilmiyorum Sizin belli mi?
ikiprensesannesi___ Es07 hangi yorum bu posta mı oldu benim internet biraz ağır bir yorumdan iki tane düştü birini sildim ondan olabilir
ikiprensesannesi___ Es07 Es07 benim 3. Olmasına rağmen bende de aynı korku stres var yapacak bişey yok işin ucunda evlatlarımızn kokusunu sesini duyacaz şükür 🥰
Es07 ikiprensesannesi___ Bilsem ah sadece Allah yazısını okudum devamını okuyamadım kaybettim bulamıyorum Gerçekten alıştım sanıyorum bazen bulamıyorum böyle