ikiprensesannesi___ penbe_karisi teşekkür ederim canım benim😘 sende sağlıkla kavuş bebişine inşallah🥰😍🤲
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 ayy evet herşey yolunda giderse bir gece tek bırakıyor burdaki inşallah öyle olur bir yandan da evdeki bebelerimi özlerim ben ya nasıl geçecek
ikiprensesannesi___ eslem2121 evet evet kafadan çatlaklık var bende iki seneye kalmaz özlerim vallahi 😂😅eşime diyorum ne zaman bitecek benim bu doğurma sevdam bitmez diyor 🤣
eslem2121 ikiprensesannesi___ 😂😂aynı ben valla hem bebek istiom ama sevmek ççin hem gebeliğimi özlüom ama bakamam çok zorlanırım eminim yoksa doğururdum😂
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 ne bilim zor geliyor büyük kızım yine durur kaynanamla kaldı daha önce ama küçük kızım benden hiç ayrı kalmadı
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ benim bebislerde oyle onlardan ayrı kalmak cok kötü hastaneye gelince kiskaniyolar yüzüne bile bakmiyolar😔
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 evet bir iki saat kaynanama bırakıp gidince döndüğümde kapıda bekliyorlar 🥲
Zhde ikiprensesannesi___ inşallah sağlıkla kucağınıza alın, bizde yarın tam 38 oluyoruz kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah ağrısız sizisiz kesiksiz dikişsiz yirtiksiz hızlı sureclerimiz olsun
ikiprensesannesi___ Zhde teşekkür ederim âmin inşallah bizim sezeryan olacak 😊sağlıkla gelsinler bebişler
ikiprensesannesi___ annabellee ya bu gece gelirse 😁hadi sağlıkla vaktinde kavuşmak nasip olsun inşallah😍🤲
Es07 ikiprensesannesi___ bünyeye göre değişiyor sanırım Hiç narkoz almayan biriyle,birden fazla kez narkoz alan biri aynı olmuyor benim gözlemim Bünyeye göre değişiyor
ikiprensesannesi___ Es07 bünyeye bağlı tabi sürekli de kötü tarafından bakıp kendini kendini korkutma o kadar korkunç değil demek istedim