nidosh Milenamavi trabzon’da nebahat hanım çok sevdim gerçekçi bir doktor o sebeple zaten ümitsizliğe düştüm güvenmesem böyle hissetmezdim
Asklim nidosh o nasıl doktor benimki de açılma yok sancım var ama düzenli değil gelip gidiyor bebek aşağıda dedi normal beyaz akıntı var ama bekleriz dedi doktor ben 41′e kadar bekleyeceğim eğer kendiliğinden gelmezse suni kabul etmeyeceğim o zaman sezeryan olacağım
nidosh Asklim aslında benim doktorum da benzer düşünüyor işte ama öngörüsüne göre 41e kadar beklesek de doğum başlamaz suni sancı da ssvd oldığu için yapmıyor kolay kolay
Asklim nidosh hatta ben doktoruma diyorum hocam doğuma başlatmak için Hint yağı falan içiyorlar diyorum gerek yok diyor öyle şeyler yapma diyor zaten bebek gelmek isterse kendiliğinden gelir diyor açıklayıcı ve insanın içini rahatlatıcı konuşuyor
nidosh Asklim doktorum çok iyi çok gerçekçi tecrübelerime göre bu bebek 41e kadar gelmez bekleyelim ama hiçbir belirti yok dedi yani boşuna bekleyeceksinee getirdi bu durum beni üzdü çünkü doktıruma güveniyorum ve doğru diyor bence bu halde de insannçaresizliğe düşüyor
Milenamavi nidosh umutsuzluğa düşmeyin her doktorun görüşü bir olmadığı gibi vücutta bir degil. Egzersiz izniniz varsa youtube de doğumu başlatan spor ve egzersizler var kendinizi gevsetip onları yapın daha iyi.
Asklim nidosh doğum olmasa bile bebeğiniz emme refleksiini tamamlar ben değer şeyi yapıyorum ama gelmiyor bakalım demekki vakti var BNCe bekle normal olmasa bile içinde ukte kalmaz
nidosh Milenamavi pazartesi başka bir doktorun daha yorumunu alacağım kullanılacak ürünler konusunda bazı kişiler hint yapı ya da vajinal fitilden bahsetti. 2-3 gün tüm tuşlara basacağım 😂
Milenamavi nidosh hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum. Kısa, sağlıklı, kolay, şu gibi normal dogum nasip olsun❤
ikicocuklu-61 nidosh bende Trabzon’da 40+3de normal yaptım kızımı 😊 41e kadar bekliyorlar zaten genelde geliyo kendisi yoksa suni ile başlatıyorlar
ikicocuklu-61 Bende gelmeyecek sanıyordum ama kendiliğinden geldi kendi sancımla doğurdum içini ferah tut bol bol yürüyüş pilates topu ve ilişki
Leylalarr Ben 41 oldum şehir hastanesi pazartesi suni verelim dedi ama kabul etmeyecegim bebek kendisi ne zaman gelecegini bilir canım haraketlerinu takip et bir sıkıntı olmazsa beklenebilir bence
Leylalarr nidosh hayır hiç belirtim yok Bebek tam kanalda bile değil ama doktorum bir sancıyla bebeğin kanala girebileceğini söyledi rahatım o yüzden
Lehrerin34 Leylalarr suni sanci verilecek korkusuyla bes saat yürüdüm ve o gece sancim başladı iki gün evde sancı çektim 3. Gün doğum gerçekleşti. Activating labor diye bir video vardı onu da yaptım defalarca.
Beyazmelikk nidosh kusura bakmayın yeni fark ediyorum mesajı ben her gün sıcak suyun içine oturdum. Çok fazla açılma egzersizleri yaptım. Ve korunmasız ilişki denedik. Çok şükür başarılı oldu ve açılma oldu