Alya05 buse2507 yaaa ne güzel bende az önce eşime dedim anneme gideyim 2 güncük dinlenirim Diyor nasıl dinleneceksin orda Dedim mesela yemek yapmam temizlik yapmam reyyanla ilgilenirim yeter
jalepone Alya05 hahahah bak doğru benim de menüm fırın tavuk + pilavdı yanına ayran yaptırdım bir de lahana turşusu vardı ondan koydum jalepone yoktu 😂
Alya05 jalepone Seninde münün güzel canm afiyet şifa olsun ❤️🔥canm turşu çekti benim bebek henüz çok minik turşu yemiyorum gaz olmasın diye
jalepone Alya05 teşekkür ederim kuzuşko . Ben daha o konuları gelmedim ne gaz yapıyor ne yapmıyor bi doğsun biz de ögreniriz ☺️ ay aklıma ne geldi hamileyken yersek gazlı olur mu ki çocuk 🫤
Alya05 jalepone 😁🤣😁 kız hemen bu yorumu sil gören olmasın Sonra post açılır duyduğunuz en saçma şey deydi die sorsalar. Dşyecekler bi bazımız demiş turşu yesek bebek gazlı olurmu die 😁🤣
Alya05 kartanesi___ jalepone 28nisan Deleted33000 Busranur_mnts kurkmantosuzmadonna Kızlar ekmeğim nasıl oldu Bu arada evde ekmek yamak daha avantajlı Fırından on ekmek alsann 200 tl üzeri olur BİM’den 120 tl un aldım yaptım ekmeğimi Haaa diyeceksiniz elektrikte Okadar gitti 😁🤣olabilir ama en azından biliyoruz bizim yaptığımız ekmektir hijyeniktir
jalepone Alya05 hahahahahaha ya inan ki manşet olacağım senin yüzünden sen sontun kafama suç senin 😂😂
jalepone Alya05 kız valla eline koluna sağlık fırıncılara taş çıkartmışsın çok güzel duruyorlar sıcak sıcak bende bunun üzerine çikolata sürüp ne yerdim yanında çay mis mis 😍😋
jalepone Alya05 ileri de öyle bir başlık açılırsa beni de rezil ederlerse ben de denk gelirsem suçu sana atacağım şimdiden diyorum 😂😂
Alya05 jalepone ayyyyy evet ya çikolata güzel olurdu ama Benm bitmiş:( hemen gidio torku almam lazım 😁🤣
jalepone kartanesi___ sağol canım menümüz benziyordu bende fırın tavuk pilav yedim birlikte yemiş kadar olduk 🥰
jalepone Alya05 şimdiye kadar almaman hata 😂 benim de her ramazan da eşim sıcak sıcak pide getirince aklımda kalır böyle çikolatalı ekmek ezan okunana kadar da o pide soğur ama bu sene bebişimle yiyeceğiz inşallah 😂
Alya05 jalepone inan emin ol öyle bi başlık açılır. Çünkü zamanında çok açıldı 😁 avucuna çiş yapıp test yapan bile vardı hahah Soda içtim bebek erirmi diyen vardı 😁😂