jalepone kartanesi___ sağol canım menümüz benziyordu bende fırın tavuk pilav yedim birlikte yemiş kadar olduk 🥰
kartanesi___ jalepone yaaa afiyet olsun balımmmm🤭🤭ben sabah fırında sütlaç da yaptım tatlımız da var🌝
jalepone kartanesi___ yaaa kalpsiz sende üşeniyorum dedin dedin tatlı bile yapmişsin ben de salep boza onlarla takılacağım artık 😄
jalepone Alya05 şimdiye kadar almaman hata 😂 benim de her ramazan da eşim sıcak sıcak pide getirince aklımda kalır böyle çikolatalı ekmek ezan okunana kadar da o pide soğur ama bu sene bebişimle yiyeceğiz inşallah 😂
Alya05 jalepone inan emin ol öyle bi başlık açılır. Çünkü zamanında çok açıldı 😁 avucuna çiş yapıp test yapan bile vardı hahah Soda içtim bebek erirmi diyen vardı 😁😂
jalepone Alya05 ya şaka yapıyorsun ya 😂😂😂 ay benden beterleri var çok şükür ki daha rezil insanlar olunca rezilliğim geri planda kalabiliyor 😂
kartanesi___ jalepone karne verdik bugün dönem sonu kutlaması için yaptım😂😂senin tatlılar da güzel ayrıcaaaa🥹
Alya05 jalepone hepsi doğru 😁😂 biz kadına dedik nasıl avucuna işersin bize ne dşyor biliyorsun Dşyor nie siz teharet etmiyormusunuz 😁😂 dedik ikisi çok ayrı şey
kartanesi___ jalepone evetttt zaten izne de ayrılmış oldum şimdi sırada bebiş bekleme var🤭🤭ben ikinci dönem yoğuuummm