Alya05 ilkiminannesi oooo nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara inşallah cnm seneye bebişle kutlarsınız inşallah
kartanesi___ Alya05 kocam öğretmen karneleri verip öğlen geldi😁sordum az önce henüz çok aç değilmiş açım deseydi kalk yap da yiyelim diyecektim 😁
kartanesi___ Alya05 körili kremalı makarna tavuktan vazgeçtim fırında tavuk çöp şiş, bulgur pilavı ve salata yapacağım (yapacağım:şüpheli😁)
Busranur_mnts Alya05 oo maşallah ellerine sağlık ben üzümlü kek yapmıştım çorba pilav tavuk kızartıcam fırına da sebze attım patates Havuç Brokoli tavuğa yancı olur
Alya05 kartanesi___ jalepone 28nisan Deleted33000 Busranur_mnts kurkmantosuzmadonna Kızlar ekmeğim nasıl oldu Bu arada evde ekmek yamak daha avantajlı Fırından on ekmek alsann 200 tl üzeri olur BİM’den 120 tl un aldım yaptım ekmeğimi Haaa diyeceksiniz elektrikte Okadar gitti 😁🤣olabilir ama en azından biliyoruz bizim yaptığımız ekmektir hijyeniktir
Deleted33000 Alya05 ay ben bugün hamaratligimi temizlikte gösterdim yemekte kolaya kaçtım ama bende mukemmelll el açması kol böreği yapıyorum normalde yapamayacağım yemek veya iş TE yok yaniiiii🤤🤤🤤🤤
jalepone Alya05 eline sağlık ben de fırında sebzeli tavuk but ve siyez bulgurundan pilav yaptım yanına salata gider ama çok üşeniyorum kocam işten gelince yaparsa onuda yeriz yapmazsa ayranla yola devam 😄
buse2507 Alya05 maşallahhhhhh😅😅😅😅🧿🧿🧿 ben annemde kalıyorum malum bebişe bakmak çok zor😮💨 yemekleri o yapıyor sağolsun ❤️
Alya05 buse2507 yaaa ne güzel bende az önce eşime dedim anneme gideyim 2 güncük dinlenirim Diyor nasıl dinleneceksin orda Dedim mesela yemek yapmam temizlik yapmam reyyanla ilgilenirim yeter
jalepone ilkiminannesi ay kıyamam kocana söyle işten gelmediyse gelirken alsın ben de sevdiğimden koydum 😂
Alya05 28nisan teşekkürler canım 🥰😘 şuan pert oldum çok yoruldum ama yapmasakta olmuyor parol içip uzandım
kartanesi___ Alya05 yaptımmmm🤭🤭🤭🤭sebzeli tavuk şiş hazır🤭pilavın altını kapattım şimdi dinleniyor🤭salata yapmadım üşendim🤣yeter adam olana çok bile
jalepone kartanesi___ ayran yap ayran kuru kuru gitmez salatadan kolay yada kocana kitle ayran işini 😂😂
Alya05 kartanesi___ jalepone Dediği gibi ayran yap kuru kuru boğazınızda kalmasın Bide yanına jelapone biber çok güzel gider 😁🤣
jalepone Alya05 hahahah bak doğru benim de menüm fırın tavuk + pilavdı yanına ayran yaptırdım bir de lahana turşusu vardı ondan koydum jalepone yoktu 😂