28nisan Alya05 oo afiyet olsun :) bugün biraz ağrım var benim yatıyorum valla yemeği de eşim gelince mantı yapacak buzluktan çıkarıp. Bugün en hamarat benim eşim.bence 😅
Alya05 28nisan bu yarışmayı eşiniz kazandı 🏅 çeyrek altınım yok , yoksa eşinize çeyrek altın takardım 😂😂
demirrleydi_ Alya05 ayy hakkını helal et 🥲 evde salatalık yoktu yapacaktım yoksa 3 aylık bebeyle en hızlı ne pişirse o oluyor bizim evde 🤷🏼♀️
Belloca Alya05 yeşil kabak ve havucu soteleyip yapıyorsun biraz tatlımsı ama güzel ❤️ en azından sağlıklı
Alya05 ilkiminannesi nie yemek yapmadın yoksa yemeğimi çıkacaksın 😊 Yada evemi istiyeceksşn Yada kalan yemekler var Hahaha
Alya05 ilkiminannesi oooo nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara inşallah cnm seneye bebişle kutlarsınız inşallah
Alya05 kartanesi___ jalepone 28nisan Deleted33000 Busranur_mnts kurkmantosuzmadonna Kızlar ekmeğim nasıl oldu Bu arada evde ekmek yamak daha avantajlı Fırından on ekmek alsann 200 tl üzeri olur BİM’den 120 tl un aldım yaptım ekmeğimi Haaa diyeceksiniz elektrikte Okadar gitti 😁🤣olabilir ama en azından biliyoruz bizim yaptığımız ekmektir hijyeniktir