Pinaraydin_2969 anneaysecik 41+3 çok geç bir süre ya acaba süreden mi adaçayından mi 😅😅😅 ben 39+4 olacağım yarın bunu deneyeyim
milable deryaki ilk bebeğimde pilates eğitmenim sert tempolu cinsel ilişki önermişti 😂 garip geliyor ama işe yarıyor denediğimiz gece doğuma gitmiştik 🙊
Senacanblt_ Pinaraydin_2969 her duyduğumuzu deniycez bide ev temizleyen de doğuruyormuş😂😂videolarını çok gördüm bi dip bucak da eve mi girsek bacım😂
bsrayksl2 deryaki sancın kasılman bebeğin kendini toplayıp tekrar açılması bel ağrın bunlar var mı canım ? Yoksa nişan kendi başına hemen doğumun başladığını göstermiyor ama gelicem Diye haber veriyor sağlıkla kavuşursun inşallah 🤲🏼
Rbs06 deryaki bece acele etme sancıyı bekle ama tabı yanlıs yonlendırmek ıstemem bı gıdıp muayene ol bence hemde sor hemen yatış yaptırmak zorundamıyım dıye yonlendırıryorlar sancı vs varsa yollamazlar zaten
bsrayksl2 zehraninannesii kaç haftalıksınız akıntı için doktora danışmalısınız çok fazlayla enfeksiyon olabilir
zehraninannesii bsrayksl2 39 haftalık oldum bugün. Akıntım beyaz renkte sanırım beyaz oldu mu korkmayın diyorlar ama koyu oldu mu enfeksiyondan kaynaklı diyorlar. Yine de korkmalı mıyım acaba 🙃
sevaldqn1 deryaki her haltı denedim içmediğim çay yemediğim meyve yapmadığım egzersiz kalmadı sonuç 40+4de gelmek istedi kizim
Pinaraydin_2969 Senacanblt_ hahahahah 😅 her şeyi yapıp temizliğe girişmek zor geliyor valla havalar da soğuk boşver bacım. Bu arada kaç haftalıksiniz
Senacanblt_ Pinaraydin_2969 ay bilmiyorum her gördüğümü yaptım bide onu mu yapsam ye düşündüm foşur foşur 😂39 haftalığım sen