suragungor eed21 kelime kartlarindan aldim ben ama cok kalitesizler soyulmus falan pek begenmedim almamakla iyi yapmissiniz
suragungor Edacck guzel alisveris olmus ben 2 bim gezdim zibin bulsam alcaktim ya kalmamisti ya da ben goremedim
irmairma suragungor bende gittim annemle sabah daha açılmamıştı herşeyden birer tane vardı olanları aldım 😁
Keziban irmairma ne güzel şanslısınız üç tane bim gezdim hiçbir yerde kalmamış özellikle oyuncak kutusu için gezdim kare olan😅
betulmommy suragungor zıbın, uyku oyuncağı, iki kitap, banyo için kova, pofidik tulum, çerez kabı, termos aldımm hemde saat 11 di🤣
suragungor betulmommy oo baya sey kalmis ya bizim burda sabahin korunde gitmek gerekiyo yoksa talan ediyolar😂
ezgi3452 suragungor Ben az önce uğradım bir baktım nevresim takımı,yastık kılıfı ve lastikli çarşaf vardı hemen aldım 😂
Gamzeee__ suragungor merhaba 7-8 de en geç uyanışmış olurum cocukdan dolayı kendime gelmem 10-11 i bulur o saate bisi kalmaz🤩gitsem bile oyuncak desen ev dolu giyim olarak BİM’in giyimi özellikle bebek için olanları iyi bulmuyorum
suragungor Gamzeee__ zibin gelmisti ama oda benim gittigim bimde yoktu kar eldiveni gelmisti guzeldi o ici yumus yumustu onun disinda oyuncak cop kovasi mama oturagi kirli sepeti oyun sepeti falan gelmisti
suragungor ipekbocegiim ayy bakalim benimkinin basina neler gelecek hevesle aldim bide sonu husran olacak gibi😂😂
irmairma Keziban bence sadece birer tane getirmişler ilk gelen almıştır, kardeşimde hiç bulamadı , ben bime giren 2. Kişiydim ilk teyze vardı o da almadı zaten 😁
kizmizimavi suragungor eşim bölmeli melamin tabaklardan aldı bugün 😊 biz büyük bebegimize aldık, küçük bebegimizin her şeyi ablasından 🥰
suragungor kizmizimavi yaa ne guzel benim ilk hamileligim bir seyler alirken unisex olmasina dikkat etmeye calisiyorum ikinciyede kullanirim diye 😂