suragungor Gamzeee__ zibin gelmisti ama oda benim gittigim bimde yoktu kar eldiveni gelmisti guzeldi o ici yumus yumustu onun disinda oyuncak cop kovasi mama oturagi kirli sepeti oyun sepeti falan gelmisti
suragungor ipekbocegiim ayy bakalim benimkinin basina neler gelecek hevesle aldim bide sonu husran olacak gibi😂😂
suragungor kizmizimavi yaa ne guzel benim ilk hamileligim bir seyler alirken unisex olmasina dikkat etmeye calisiyorum ikinciyede kullanirim diye 😂
annekiz6141 suragungor ben büyük kizimda çoğu şeyi bimden almıştım valla nevresim takımları vs sapa sağlam hala kullanıyoruz
irmairma Keziban bence sadece birer tane getirmişler ilk gelen almıştır, kardeşimde hiç bulamadı , ben bime giren 2. Kişiydim ilk teyze vardı o da almadı zaten 😁
AuraMomB Az önce video izledim kadının biri tüm zıbınları toplamış aynısı ebebek de 60 tl almaya değmezdi yani
AuraMomB suragungor bilmiyorum ama eskiden o malların çıkışını yapan firmanın lojistiğiydik inan aman aman kaliteli değil. E bebektekiler daha yumuşak dokulu bence alınmaz
Bumah suragungor 3 bim gezdim banyo oturagı ve bez aldım. Aklım eldivenlerde kaldı seneye giyer diye gidip yarın alıcam 😀😀canavar gibi hemen almışlar 😀 10 da gittim geç kalmışım😀
suragungor Bumah banyo oturagini bende aldim eldivende de cok kararsiz kaldim subatta dogacak seneye aralikta falan kucuk gelir mi yoksa tam mi olur bilemedim ama olur herhalde yasina giren bebegede 😂