Sumay_61 honeyandsun 14 Haziran da doğum yaptım sadece sıfır kollu zıbın giydirdim diyebilirim.. çoğu kıyafetini giydiremedim bile 🫠🫠
honeyandsun Sumay_61 Ben de uzunları 3-6 ve 6-9 aldım eylül ekimde giymesi için 🥲 Hep sıfır kol alıcam öyle gözüküyor 🫠
sevcankutlu Valla diyorlar ki yenidoğan bebek yaz da olsa üşürmüş yeni hayata adapte olana kadar o yüzden bende uzun kollu zıbın pamuklu almayı düşünüyorum aynı zamanda kısa kollu zibinda tabi
honeyandsun sevcankutlu İlk defa duydum böyle bir şeyi hatta üşümez diye biliyorum ellerini ve ayaklarını kapatmayı bile gereksiz görüyor doktorlar ensesini kontrol etmek gerekiyormuş hep. Hastane çıkışlarında uzun kollu olduğu için onlar işimi görür diye düşünüyorum
Zehrailly honeyandsun Ben oğlumu ekim ayında doğurdum ama kızım haziran da doğacak inşallah ben kendimce alışveriş listesini şöyle yaptım 0-1 aylık 5-6 atlet 0-1 aylık 5 adet kısa kollu zıbın 0-1 aylık 5 adet uzun kollu zıbın 0-1 aylık 6 adet alt 0-1 aylık 2-3 tulum zıbın (geceleri serin olursa diye) Bu kadar yeterli olur aynı miktarları 2-3 adet arttırarak 2-4 4-6 aylık şeklinde de alabilirsiniz. Emin olun çok değil sürekli kaka veya kusmuk olduğu için günde 2-3 kez kıyafet değiştiriliyor 😂
honeyandsun Zehrailly Kesinlikle katılıyorum kusmasıydı kakasıydı sürekli lazım olacak kıyafet benim içim rahat etsin dolabımda hazır dursun da kalırsa da kalsın 😁
hahooo honeyandsun ben temmuzda doğum yaptım. Zıbın ve kısa tulum giydirmiştim hep. Ona rağmen yinede sıcaktan isilik oldu.
honeyandsun hahooo Ya işte ben de isilikten korkuyorum o yüzden hep müslin kumaş tercih ettim hava alsın diye
buglemk Benimde ilk gebeliğim 18+3 teyim haziran ortası görünüyor doğumum. Ben de ne alacağım konusunda kararsızım. Annem bir iki müslin takım aldı yenidoğan olarak. Mevsimler kaydığı için haziran bi tık serin olur mu acaba diye de düşünüyorum. Resmen bütün var olan bilgim sıfırlandı hamileliğimle 😂 Olabildiğince kolsuz ve kısa kollu zıbın alırım diye düşündüm akşamları içinde uzun kollu zıbınla yatırırım diyorum ama insanın bilgisiz olması çok zor umarım üşütmem bebeğimi
honeyandsun buglemk O kadar haklısınız ki. Durup durup nasıl büyüteceğiz nasıl bakacağız diye düşünüyorum beynim sıfırlanıyor resmen 🥹 Ben de müsline ağırlık verdim 🩷 Gece için de bir iki incecik uzun tulum aldım
honeyandsun sevaldqn1 Evet bir de benim evimde çok sıcak oluyor hiç sanmıyorum uzun kollu bir şey giydirebileceğimi
sevaldqn1 honeyandsun ay benimde öyle yazın asla evimde imkanı yok durulmaz çatının sıcağı dışarının sıcağı ap ayrı vuruyor eve sırf bu sıcak yüzünden taşıncam az kaldı 🥲
honeyandsun Sibelakta Bebek doğunca telefonu elime alıp siparişle uğraşabileceğimi sanmıyorum ben her şey hazır olsuncuyum şimdiden alıyorum
Sibelakta honeyandsun siz bilirsiniz benim 3 cocuk şimdi diyorum 2 hastane cıksı alcam zibin odaklı olucam
sarilale123 honeyandsun eviniz genel olarak yaz aylarında aşırı sıcak mı oluyor yoksa bi tık serin mi, mesela benimki durulacak gibi değil sabah öğle kşam güneş evimde,hep kısa kol yada çok ince zıbınlrdan almayı düşünüyorum uzun kollu. Bebekler sizin giydiğinizden bi kat fazla giyer diyolr hep
honeyandsun sarilale123 Şöyle söyliyim ben mutfakta yemek yapamazdım sıcak yüzünden. Çok çok sıcak oluyor evim. Gece uyuyamazdım pencere açık uyurduk. O yüzden ince ve kolsuz şeyler almak istiyorum hep
sevcankutlu honeyandsun Dediğinizde olabilir bunu araştırmak lazım o zaman. Ama yaz ayı için ince pamuklu kıyafetler en iyisi bencede
buglemk honeyandsun hm’den alırım diye düşünüyorum bu arada. Ebebek’in kıyafet ve zıbınları çok çekiyo dediler. Çoklu zıbın paketleri de var hm’in
honeyandsun sevaldqn1 Ben de hem sıcak hem de ses yalıtım sorunu yüzünden taşınmak istiyorum. Evin duvarları kağıt gibi altın üstün sesi hep evin içinde. İnşallah seste uyumaya alıştırabilirim yoksa sürekli uyanır bebişim 🫠
sarilale123 honeyandsun aynı benim evim, hani bu eski zaamnlarda da olan hastane çıkışları varya düz beyaz kenarı hafif oyalı gibi, akşam ne kadr olsa serin olur onların üstleri tek satılıyo birkaç tane alabilirsiniz, banyodan sonra falan da lazım oluyor
sarilale123 honeyandsun aynı benim evim, hani bu eski zaamnlarda da olan hastane çıkışları varya düz beyaz kenarı hafif oyalı gibi, akşam ne kadr olsa serin olur onların üstleri tek satılıyo birkaç tane alabilirsiniz, banyodan sonra falan da lazım oluyor
sevaldqn1 honeyandsun ses yalitimi iyi olan ev çokda kalmadıı bacım aynı sorun kime sorsam onda var yan tarafımın alt tarafın en ufak ses yükseltmesi bize geliyor hemen bizim evin sesi dışarıya nasıl gidiyor cok merak ediyorum 🤣🤣