sarilale123 honeyandsun aynı benim evim, hani bu eski zaamnlarda da olan hastane çıkışları varya düz beyaz kenarı hafif oyalı gibi, akşam ne kadr olsa serin olur onların üstleri tek satılıyo birkaç tane alabilirsiniz, banyodan sonra falan da lazım oluyor
sevaldqn1 honeyandsun ses yalitimi iyi olan ev çokda kalmadıı bacım aynı sorun kime sorsam onda var yan tarafımın alt tarafın en ufak ses yükseltmesi bize geliyor hemen bizim evin sesi dışarıya nasıl gidiyor cok merak ediyorum 🤣🤣
honeyandsun sevaldqn1 bizim evde de hiç ses olmadığı için mi bu kadar erkileniyoruz bilmiyorum eşimle ben varız sadece ama bebiş doğduktan sonra ben onları uyutmıycam büyük ihtimal 😂
Sibelakta honeyandsun siz bilirsiniz benim 3 cocuk şimdi diyorum 2 hastane cıksı alcam zibin odaklı olucam
honeyandsun Sibelakta Ben hastane çıkışını kendim almam büyük ihtimal arkadaşlarım benden daha hevesli hepsi hastane çıkışı almak istiyor büyük ihtimal 2den de fazla olur elimizde 😂 Zıbın alıcam bolca
buglemk honeyandsun hm’den alırım diye düşünüyorum bu arada. Ebebek’in kıyafet ve zıbınları çok çekiyo dediler. Çoklu zıbın paketleri de var hm’in
honeyandsun buglemk evet hm alıcam ben de kumaşlarını çok seviyorum e bebek kalitesini bilmiyorum açıkçası
buglemk honeyandsun ay benimde kız 💕💕 sadece bebek arabası aldık şimdiye kadar geri kalan şeyleri aralıksız favoriye atıyorum 😂
sevcankutlu honeyandsun Dediğinizde olabilir bunu araştırmak lazım o zaman. Ama yaz ayı için ince pamuklu kıyafetler en iyisi bencede
honeyandsun sevcankutlu doktorumuzu dinlemek en mantıklısı ben bir sonraki kontrolde sorcam 🫠 evet kesinlikle pamuklu ve müslin tercih edilmeli
honeyandsun buglemk bebek arabasını almışsınız işte ne güzel biz zıbından başka bi şey almadık şu an 😂 hangi marka tercih ettiniz?
buglemk honeyandsun kraft slide i-size travel diye bir şey aldık babymall’dan. Mutlaka gidip görülüp denenip alınması gereken bir şey bence. Biz de pahalı olandan başlayıp ucuza doğru gidelim dedik. Kendime liste yaptım madde madde paraları falan da yazdım ordan seçiyoruz 😂😂😂