daisy__ LadyX ben filtre kahveyle aşk yaşıyodum🥹aşkım bi ara çok cips yerdim ama şu aralar dikkat etmem gerekiyor yoksa oturuşa biten paketin hesabı yoktu ya hep ya hiç dedim hiç olanı seçince almıyorum da aldırmıyorum da🥹😥
myangelson LadyX hepsi olabilir ama en çok çikolata sanırım . Bir de adet oldum her yere çikolata diye saldiriyorum 😂😂 he kola da var çok severim 🥲🥲 tatlı da çikolatalı ve sütlü tatlılar 🤤🤤 sütüm yeterse damla çikolatalı muffin yapacagim bugün 🙈
LadyX myangelson oooooo ellerine sağlık ben de kahveye arkadaşıma gideceğim dışarıdan sipariş verdim 😂
HiravEmir LadyX günaydın canım valla evde ne varsa o an sırayla yiyorum kızımın abur cuburlarından da çok yiyorum Allah ne verdiyse 😂😂😂
sym_yc LadyX sakatalık arkadaşlar brn salatalık bağlımlısı olabilirim limonlayıp tuzluyorum ve o kadar çok seviyorum ki anlatamam 😂
Fatma_furkan1996 LadyX ben kesinlikle çaycıyım cips vazgeçilmezim cipskoliğim ben ama hamile olduğum için ara öğünlerde meyve vazgeçilmezim oldu birde leblebi son zamanlarda çok fazla tüketiyorum
gamze6p @LadyX aşlahrsn çok kilo almamışım henüz 24 hafta 5 kilo yoksa 100 kilo olurdum herhalde 😅🤦🏻♀️
tugbaustuntas LadyX hepsi diyebiliyor muyuz ay ben hepsine bayılırım daha dün yaptım ıslak kurabiye efsane bişey yaa akşamları da dengelemek için meyve 🤭