LadyX myangelson oooooo ellerine sağlık ben de kahveye arkadaşıma gideceğim dışarıdan sipariş verdim 😂
annekiz6141 LadyX acı cikolatalar sevmem 😄 bu aralar favorim lavinya miydi neydi kırmızı paket offff çok iyi..
bsrbrkysr184_ LadyX demi kayınpederim kızım ek gıdaya geçtiğinde her geldiğinde getiriyordu bende kızıma hiç yedirmedim hep eşimle biz yedik 😅
sym_yc LadyX 😂😂😂 şu an kış ayı diye düzgün salatalık bulamıyorum yoksa her gün en az on adet salatalığı dörde bölerim limon tuz offf tamammm daha konuşmayalım canım çekti 😂😂😂😂
kurkmantosuzmadonna LadyX saat fark etmeksizin her saat çay içebilirim. Çikolata çok severim ama şu sıralar dişim ağrıdığı için yiyemiyorum. 🥲 Dişlerimi yaptırınca doya doya yemek istiyorum.
happyomer LadyX Benim şu an hiç yok filitre kahveydi önceden günde iki içerdim yoğun kusmayla kahveyi eledik
annekiz6141 hd_d ayyyy bende babam almış kizima o an canım çekti ufff dedim bebeğim ben seni neden kesfedemedim esimde çok sevdi ara da yana yakila markette arıyoruz her markette de olmuyor sanırım 😄🙊
hd_d annekiz6141 normal market de varmi bilmiyorum bende canm ama bim 101 de işte büyük yerlerde oluyor herzmn cikolatasi falan çok kaliteli ya lezzetlii🥳🤭