jalepone LadyX üni de sınav zamanı gece bir kaç kez yedim o ara soğudum galiba travmanit bir durum oluşmuş olabilir 😄
jalepone penbe_karisi Yani ben de kocamın yalancısıyım o diyor sağlıksız diye benim de ağzım sürçtü 😂😂
hd_d LadyX ayyy beyaz cikolata benim ince cizgimm hahaha severim karemelli cikolatalara da bayilirim evet cwrezza da guzl ama yerken baharata doymam gerekiyoo😂
kartanesi___ hd_d Bayılırım ben kız bi ara bağımlı oldum mega boy alıp tek seferde bitiriyordum eşim kızıp saklıyordu🤣🤣🤣
hd_d kartanesi___ esim arada aliyo da beni tatmin etmiyo🤣 maslllahh iyi yiyosun ben yerken baharata doymam gerekiyo baska turlu kurtarmiyo🤣🤣
bsrbrkysr184_ LadyX naçizane bir öneri biz kafede petibör koyuyorduk Ama evde yaptığımda bebek bisküvisi ile fındığı karıştırıyorum yada elimde burçak varsa burçak koyuyorum hangini daha çok severseniz onu koyun 😆
daisy__ Cips kurabiye kek dışında hepsi diyebilirim ☺️saat dilimim yok canım ne zaman isterse oturup kızçeyle yiyoruz 🥲ay bide fırın sütlaç
kartanesi___ hd_d Ben de normalde baharat çok severim hintliler gibiyim bu konuda ama cips dedin mi benim için lays🤣