Deletedmom_878 Deniiibayyy hahhah doğru bu arada bu ayı gün aşırı mı değerlendirdin bende bugün ovülasyon yapmaya başladım
Deniiibayyy Deletedmom_878 bu ay havuç, pancar ve siyah havuç suyu içtik adet bitiminden yumurtlama bitene kadar eşimde içti bende
Deniiibayyy Deletedmom_878 gün aşırı da değerlendiremedik kocam yüzünden djkdjd çok seyrek oldu bu ay toplam 7 kere ilişki olmuş baktım şimdi
2prensesannesiiii Deniiibayyy teşekkür ederim tam 2 hafta geç döllenme olmuş adet tarihimi öne çekti dr kendileri ayarladı bakıyorlar 8 hafta olması lazım ama 6 haftalık çıkıyor mesela 😅 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalık çıkıyordu bi nokta kadardı🥰
Deletedmom_878 Deniiibayyy hadi hayırlı haberler aşkom bi benim ovülasyon testime baksana ya başlık açtm ilk defa yapıyorum
Deniiibayyy Deletedmom_878 kız bi de ben adete iki gün varken hacamat yaptırdım ha hamileysem boku yedim
alyoo Deniiibayyy Merhaba adet gecikmemden 15 gün sonra evde erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı testten 5 gün sonra kan testi verdim 156 bin çıktı betam normalde testte direkt gözükmesi lazım çok şaşırmıştım
Deniiibayyy alyoo ay ne güzel, eğer ben sabaha kadar adet olmazsam sabah kan vericem 1-2 bile çıksa derim geç döllenme diye
bella_xx alyoo benimde adetim 6 gün gecikti şuan bugün yaptım test negatif çıktı varmı yokmu bilmiyorum :(
alyoo Deniiibayyy Evet verin kan en iyi sonucu veriyor bende daha önce niye vermedim diye pişman oldum bi daha da testlere güvenmem😁
alyoo Deniiibayyy Baya maliyetli de bu arada😁 Erken gebelikten 1 tane almıştım 900 küsür çok saçma rakamlar
Deniiibayyy alyoo ne aldın ki sen yurtdışı mı clear blue falan? Çünkü ben öyle bir test fiyatı duymadım. Max bir prodictor var o 350 en pahalı satan