myangelson iremykn yumurtlamaniza bağlı tarihi biliyorsaniz 14. Gün yapılabilir ama bilinmiyorsa belli bir süresi yok maalesef adet olmadıkça haftada 1 falan yapılabilir
iremykn myangelson ben bugün yumurtlama günümden 6 gün sonra yaptım negatif çıktı hala gebelik ihtimali var mı o zaman
Deletedmom_878 iremykn bende hiç geç döllenme olmadı 2 gebeliğim oldu ama denizde ilk gebeliği geç döllenme diye hatırlıyorum
Deniiibayyy Deletedmom_878 göğüslerim çok ağrıyor böyle her an olacak gibiyim ama yok olmuyor. İlk gebelikte de böyle göğüs ağrısı çekmiştim ve tuvalete gidip duruyordum aha adet oldum herhalde diye. Bakalım bacım bi işim de normal olsa şaşarım 😂 hamileysem bile adet gününde öğrenmicem de ne zaman öğrenicem normalde hahaha
Nedbur Deniiibayyy Şuan bende aynı durumdayım her an olacakmışım gibi ama yok göğüs ağrısı kaşık ağrısı bel ağrısı
Deletedmom_878 Deniiibayyy hahhah doğru bu arada bu ayı gün aşırı mı değerlendirdin bende bugün ovülasyon yapmaya başladım
iremykn Deniiibayyy yaaa inşallah bu ay hepimiz pozitif olur 🥹🥹 ben bata sabırsız davrandım geç döllenme ihtimalim var regl günüme dört gün kala pik gördüm o yüzden zaman geçmiyor
Nedbur Deniiibayyy 😂 inşallah artık testlere de güvenmiyorum birkaç gün daha bekleyip kan vermek istiyorum
emine1309 Deniiibayyy beklemedeyim hala test yapmadım pazarı bekliyorum geç döllenmemi ki acaba diye düşünüyorum
Deniiibayyy Nedbur benim normalde adetten 1-2 gün önce kahverengi lekelenmem başlıyor o da yok. Hiç olmadı ilişki erken başlatıyor adeti eğer yakınsa, ilişki oldu yine başlamadı. Değişik hisler içerisindeyim. Hayırlısını diliyorum hepimiz için 🫶🏽
Deniiibayyy iremykn ona kesin diyemiyorum, hamile olabilirim de diyemiyorum aslında umut kapısı 😂 adete 8 gün varken doktora gittim kistim için kalınlaşma var rahim duvarında diye beta istedi 0,5 çıktı hep öyle çıkıyor 3 aydır zaten
iremykn Deniiibayyy sonra 8 olmadı mı bir günde genelde iki katı oluyormuş o yüzden umutlandım senin için😂 ben zaten bir şey olsa da unutsam diye bekliyorum😂
Deniiibayyy iremykn kız o önceki gebeliğimde öyle oldu hamileydim onda zaten. 25+3 de ölü doğum yaptım 5-6 ay önce
iremykn Deniiibayyy yaaa 🥹🥹 ben de heveslenmiştim inşallah güzel ve hayırlı bir gebelik bizi bekliyordur
2prensesannesiiii Deniiibayyy 2. kızıma gecikmemin 4. günü test yaptım negatifi gördüm silik çizgide yoktu sonra 10. gün kan vereyim dedim sonuca göre söktürücü içecektim ya da içmeyecektim sonuç çıkınca biz bi şok geçirdik 10 günlük gecikmede 100 değerle öğrenmiştim kızımı🥹
2prensesannesiiii Deniiibayyy teşekkür ederim tam 2 hafta geç döllenme olmuş adet tarihimi öne çekti dr kendileri ayarladı bakıyorlar 8 hafta olması lazım ama 6 haftalık çıkıyor mesela 😅 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalık çıkıyordu bi nokta kadardı🥰