myangelson iremykn inşallah olur ama çok erken daha yorulmak umudu kaybetmek için 🥲 1 sene korunmadan çocuk olmamasını normal karsiliyor doktorlar çünkü 🥲
iremykn myangelson yani beni Pcos yordu aslında çünkü umutsuz devam ediyorum , bu ay ilk kez ovülasyon kullandım ve regl 4-5 gün kala yumurtlama oldu o yüzden bu ay belki olmuştur diye düşünüyorum ondan acele ettim 🥹🥹
bella_xx alyoo benimde adetim 6 gün gecikti şuan bugün yaptım test negatif çıktı varmı yokmu bilmiyorum :(
senaryo Deniiibayyy ben tam regl günüm kan verdim negatif çıktı 4 güm sonra meraktan test yaptım pozitif çıktı çok silik zaten çok küçükken öğrendim geç döllenme olmuş 💗
sarakaan Deniiibayyy selam benimde 13 ocak regl olmam gereken tarih ama halen olmadım 3 tane evde test yaptım hepsi negatif yarın sabah kan vereceğim çünkü normalde günümü geçmem yani erken olurum ama asla geçmezdi sizide merak ettim durumumuz benziyor biraz
Deniiibayyy sarakaan inşallah pozitiftir sizinde 😍 yarın sabaha kadar adet olmazsam kan vericem buraya yazarım adet oldum pozitif veya negatif diye 🫠
senaryo Gulumsaw oluyor ama çok az ben 5. Gün kan. Verdim bence bi kaç gün daha bekleyin pazartesi daha net olur
asli0101 Deniiibayyy ben de aynı şekilde oldu gecikmenin 10. Günün de pozitif gördüm kaset testte doktorum geç döllenmr dedi onunla alakalı olabilir hatta bir önceki adetim de 5-6 gün gecikmişti ama olmamıştı tam 10. Gün net oluyor