asil15 iremykn yani regli günüde yaptım hatta 1.2 günüde yaptim negatifdi hemde iyi ve pahalı bir testle ama 3. Gun en ucuz test aldim onda pozitif gördüm şükürler olsun 32 haftadayiz
emine1309 bende merak ediyorum adet gününden bir gün önce yumurtladım 29 aralıkta(tahminimce akıntımdan fark ettim) 12 ocakta kan testi verdim 2,30 çıktı beklemedeyim sonradan pozitifi gören varmı ki acaba
Deniiibayyy emine1309 benim ilk gebelikte adet gününden 1 gün önce 2,03 tü. Adet günü 8 di beta. Sizin yükselmiştir muhtemelen
emine1309 Deniiibayyy beklemedeyim hala test yapmadım pazarı bekliyorum geç döllenmemi ki acaba diye düşünüyorum
ayzesa Deniiibayyy benim de öyle oldu. 1 gün gecikme ile kan verdim negatifti 10. Günde hala adet olmayınca bir daha kan verdim öyle öğrendim
Deniiibayyy Deletedmom_878 göğüslerim çok ağrıyor böyle her an olacak gibiyim ama yok olmuyor. İlk gebelikte de böyle göğüs ağrısı çekmiştim ve tuvalete gidip duruyordum aha adet oldum herhalde diye. Bakalım bacım bi işim de normal olsa şaşarım 😂 hamileysem bile adet gününde öğrenmicem de ne zaman öğrenicem normalde hahaha
Deletedmom_878 iremykn bende hiç geç döllenme olmadı 2 gebeliğim oldu ama denizde ilk gebeliği geç döllenme diye hatırlıyorum
myangelson iremykn yumurtlamaniza bağlı tarihi biliyorsaniz 14. Gün yapılabilir ama bilinmiyorsa belli bir süresi yok maalesef adet olmadıkça haftada 1 falan yapılabilir