Nomays11 Polo 34. Haftadayım ama doktor 37. De çatı muayenesi yapıyo canım, nst ye giricem bu hafta ilk defa
Nryseda 34+4 üm. Şimdilik hiç nst yada çatı muayenesi yapılmadı. 29 haftadan sonra dönmüştü bebiş. Tabi bu benim üçüncü bebiş olduğu için çatı muayenesi yapacağını sanmıyorum. Çünkü diğer ikisi normal di
Atarlianne Polo açıklık varsa çatın normal doguma müsaitse sancının gelmesi beklenir canım. Haftan 40 haftayı geçerse suni sancıyla dogum yaptırırlar tabi herşey normal giderse...
Polo Atarlianne haa açıklık varsa öyle devam ediyorsun sancın gelene dek Şimdi ben haftaya gidicem çatı yapıcak diyelimli 2-3 santim açıklık var. Sancımın gelmesi mi beklencek Hayır mesela bi tanıdıgm var Kız sıfır doğum sancısı çekip normal doğurdu
Ruyam34 Çatı muayene yapılma amacı aslında doğumu başlatmak artık yavaş yavaş açılmayı sağlaması O yüzden erken yapılmasının hiç bir anlamı Yok endişe girenler için diorum nie yapılmadı die soranlara ben 36+3 deyim haftaya randevum var ama bişry demedi sanmıyorum yapacağını 38 de yapar sanırım
Polo Ruyam34 bunu bilmiyordum Sadece hani yumuşama varmış rahimde, çatı normal doğuma uygun mu gibi bişeler bakacak sanıordm ama doğumuda başlatıo demek Heycan yaptım
Duyguerer Aylinannesi evet tatlım birazcık acıyo haliyle dün oldum ben de ☹️ Sezeryanda kesinlikle bakılmıypr rahat ol 😊
Melikebelo Polo hyr yoktu normalde sezaryan. Olucam için bakmaz sanıyordum sancım var ağrıdan duramıyorum diyince baktı
Mervema Polo bilmiorumki cnm sancilarim.basladi alttan baktiktan sonra 80 lere cikti kestiler sanci kesici ilaclar verdi 6 saatte 1 aliorum simdilik sancim yok oyle duruo bakalim 36 hafta olsa sknti yok gelsin bir hafta dha dayanir insallah falan dedi
Ruyam34 Polo ona da bakıyorlar ama diğer amaç orayı esnetip açmak maksat çünkü son dönemlerde ilişki bile öneriliyor açılma olması için normal Doğum için artı birşey bu mesela Ben gebe okuluna da gitmiştim hatta 36 . Haftadan sonda kendin bile baş parmak ile masaj yöntemlerini anlatmıştı ama ben yapmıyorum tabii
Polo Ruyam34 perine masajı sanırım Ben de yapamam onu Göbek izin vermiyor😳 Ozaman benm dr hem çatıya bakıp hemde doğumu başlatcak ozaman