Polo Aylinannesi işte açıklık varsa Rahim yumuşadıysa Sana risk olmasın die belki yaprlar Hiç bilmiom 😀 uyduruyom şuan 😀
snms Polo gönlünce olsun canım umarım bebis iyidir önemli olan o 35+6 yım bende 39 u bekliyoruz bakalım 😊
Aylinannesi Polo senin doğum nezaman aramızda 4 gün var ama sen normal yapcan daha geç olursun sanırım
Polo Aylinannesi 32 gün kaldı yazıo happy momda 😀 Ben bilmiyorum nası doğurcam Dr kesin bişe demedi . Normal doğuma yürüyo ama çatıma bakmadı işte Zaten ben kendimi şartlamıyorum Her halükarda içimden çıkacak 😀😀🤩
Atarlianne Polo açıklık varsa çatın normal doguma müsaitse sancının gelmesi beklenir canım. Haftan 40 haftayı geçerse suni sancıyla dogum yaptırırlar tabi herşey normal giderse...
snms Polo ne bileyim doğurduktan sonra yapacak heralde dedim muayeneye kalmaz ben zaten doğururum o zamana diye hayırlısı diyor 😂😂😂
Aylinannesi Polo benim 30 gün kaldı diyo zaten geç döllenme sanırım,doğurcam nerdeyse hala yeminle bi hesaplayamadım şu şeyleri ya 🤣🤣 ahah aynen illaki cıkıcak 🤭😂 nezman gitcektin bizimlede paylaş 🙏🏻
Polo ebru23 bende 32 de girmiştim ilk nst 35+3 deyim 36 da çatı var işte Senin dr ne zaamn yapacak bişe dedi mi
Polo Aylinannesi hacı bende hesaplayamıorm Anlamadım Bide bu tospiklerin naapcağı belli deil 😀 36 dan sonra heran beklicez yani
Polo Aylinannesi bende öyle 😀😀😀 Ailem son zamanlarımda gelecek 😀😀 Koca desen düzensiz bi işi var 😀😀 Yapayalnızım😅 Boşşşşşviirr Allah bi düzene koymuştur yaşayıp görcez. Hangi planımız tıkırında işlediki 😀 Bi söz var ya, Kul plan yaparken kader gülermiş 😀 Sal gitsin.
Aylinannesi Polo gerçi eşim varda annem gelicek 🐣 haklısın valla 👌🏼👌🏼ne demiş şair sonunu düşünen kahraman olamaz 😋