Mervema Polo ben normal muayneye gittim nst istediler bebgin kalp atisini begenmedik dediler ultrasona grdim 33 haftaliktim bide alttan bakcam dedi bakti 3 cm aclmam olduqunu soyledi yatis verdi yattim 15 dk snra sanclarm basladi alttan baktiktan sonra serum ciger gelistirici falan.sabaha kadar yaptilar sabah turuncu bi hap verdiler 6 saatte bir almamk soyledi ve suan sancim cikmio yok 35 haftaya grdim acikligimla duruorm haftada bir muayneye cagirio gonderio
Polo Ruyam34 perine masajı sanırım Ben de yapamam onu Göbek izin vermiyor😳 Ozaman benm dr hem çatıya bakıp hemde doğumu başlatcak ozaman
Ruyam34 Polo aynen canım Ama o an o gün Doğum olmayabilir açılmanla vücudunla alakalı belki 2,3 hafta sonra doğar o bilinmez ama açılsın die ilk aşama alttan muayene varsa açılma zaten gittiğimde Doğuma hazırlan der
Polo ebru23 bende dr dan izin aldım, ağdaya gidicem. Öncesi tehlikeliydi. Bari gitmeden dip boyamıda yaptırıyım 😀
Merveegazann Polo 36+6 oldum bugün çatı muaynem vardı korktuğum gibi acı ağrı falan olmadı 2 cm açıklığım varmış 5 cm olunca yatış vericek sancıları tavan çıkıyor ama ben hissetmediğim için bekliycezz🙈🙈
Polo Merveegazann açıklık ve sancı hissetmedin. Ne zaman olur ki sancı veya daha fazla açıklık bşe dedi mi
Duyguerer Aylinannesi evet tatlım birazcık acıyo haliyle dün oldum ben de ☹️ Sezeryanda kesinlikle bakılmıypr rahat ol 😊
Merveegazann Polo ama 2 gün sonra ama 10 gün sonra dedi salı günü tekrar gidicem belki hissederim o zamana kadarr
Melikebelo Polo hyr yoktu normalde sezaryan. Olucam için bakmaz sanıyordum sancım var ağrıdan duramıyorum diyince baktı
Gulayse0233 Ben olmadım olmak da istemiyorum bu çatı muayenesinden o kadar korkuyorum ki anlatamam. 😨😩😭🙈
Polo Gulayse0233 korkma ya Nolacak Ne kadar kasarsan o kadar zor Bende olmadım Ama ordan bebek çıkıosa iki parmaktan nolcak 😀 Hayır bide normal jinekolojk muaynede de iki tane kocamn bişe sokuolar. Ondan çok acıcagını sanmıorm
Gulayse0233 Polo doğum da zaten sancıdan kurtulmayi düşünürsün aklina bile gelmez diyolar öyle araya kaynar diyorum. Çatal olayını hiç yaşamadım hatta canlı canlı görmedim bile . Oraya yatıp o pozisyonu hayal edince bi tuhaf oluyorum ne bileyim. 🙈🙈 Allah beterinden saklasn artık. Bakalım nasıl olcak. 🤔😥
Mervema Polo bakalm cnm bekletmeye calisio iste nekdr beklerse kalp atislari bozulmazsa sknti yok ama cok dusui bazen
snms Polo ne bileyim doğurduktan sonra yapacak heralde dedim muayeneye kalmaz ben zaten doğururum o zamana diye hayırlısı diyor 😂😂😂