ebruyasli sulnat Merhalaaar 6+6 dan iletiyorum, beta 135 ti öğrendiğimde çok erken öğrendim. Göğüslerimin hassasiyeti kasıklarıma ara sıra giren sancılar ve aşırı uyku hali harici başka belirtim yok. Herkes için en hayırlısını diliyorum kızlar🥰
eyoplk Adetime 2 gün kala idrar testiyle öğrendim 11 ocakta kan vermeye gittim beta 19 çıktı uygulamaya göre tam 4 haftalıkken öğrenmiş oldum 12 ocakta doktora gittim haftaya perşembe gel dedi kan takibi falan istemedi betam çok düşükmüş gibi geldi 4 haftaya bakarak tekrar kan vermedim şuan betam kaç bilmiyorum perşembe gününü bekliyorum uygulamaya göre 4+4 haftalık şuan
ozemay Mucizem02 ikisi de iyidir bünyeden bünyeye fark eder dua edin de benimde sağlıklı hemen geçsin bu süreç🌸🙏🏻
ozemay nnur20 merhabalar evet gördük haftaya kalp atışı için gideceğiz sizde durumlar nedir herkesin sağlımla mutlulukla gelsin inşallah 🌸💐
nnur20 ozemay ben 10 ocakta gittim 3 cm görmüştük üsttn bugunde gittik 9 olmus kese :) 26 sına randevu aldım herşeyini net göreyim diye
edanur61_ derya1108 rica ederim bende çoğu yiyeceği yemiyorum ama bebiş için biraz kendimi zorlayıp yiyom 🥺
Vera98 Son adet tarihim 6 aralık, 5+5. gün bugün vajinal usg ile kese ve yolk sac göründü ama bebişi göremedik haftaya tekrar gideceğim🥹 benimle aynı giden var mı kızlar ne durumdasınız beklemek çok zor ve stresli🥲
ozemay Vera98 aynıyız sağlıkla gelsin inşallah karından görünmedi mi acaba o yüzden mi vajinal bakıldı
gngr_kra Vera98 aynıyız 5+5 canım 3. Kez muayneye gittim vajinal görüyor zaten kese büyüyor yolk ta oluşmuş bebegm henüz gözükmüyor banada 1 hafta 10 güb bekle diyor ya bacıları 6. Hftada bebegi görmüş
UmutluYasam Vera98 aramızda 2 gün var 5+3 benimde🫶🏻 En zoru beklemek belirsizlik… Ben daha doktora gitmedim beta takibi yaptım kendim 21 ocakta randevum var doktoruma inşallah her şeyi görürüz zaman geçmiyor 🥲
Vera98 ozemay 5+2 de bakmıştı karından çok az görünmüştü bugün gittiğimde kendi doktorum yoktu başka bir doktora göründüm o direkt vajinal bakalım dedi karından baksa belki yine gözükürdü ama görüntü vajinalden bakıldığı için epey bir netti
sevgi_emrah Merhaba hanımlar bende 7 hafta 5 günlük gebeyim ilk ultrason kağıdımı atsam tahminlerinizi söylermisiniz cınsıyet
Vera98 gngr_kra biz aynı gibiyiz baya bugün bana da öyle söyledi ben de 23 ocağa randevu aldım bakalım inşallah bebişi ve kalp atışını görürüz🥲
Vera98 UmutluYasam inşallah kalp atışı da dahil hepsini görürsünüz o zaman beklemek zor gerçekten iyi dayanmışsınız ben gittim dayanamadığım için🥹
ozemay nnur20 bende 9 ocakta gördüm hemen hemen aynıyız 🙏🏻 benim de haftaya her şey netleşir dedi heyecanla bekliyoruz ☺️