simay053 sulnat sulnat Merhabalar 5. Haftadayız. 1060 tı ilk öğrendiğimde değerim. Ben çok korkuyorum. Bazen heyecanlıyım bazen mutluyum
kubraylmaz1 sulnat 4+5 şuan 5.inci haftaya giriş yapıcaz cumartesi ilk beta hgc 12 ocakta 363 çıktı 2 gün sonra yine kan verdim hgc 890 çıktı iyi mi sizde artık
Nahidec Benimde 10+2 haftadayiz canım bu akşam bana dua edin insllah erkek olur canim ağustosta doğum yapacam lütfen dua edin anneler
dlkbzc2 sulnat 4+5 ten selamlar ben hamileliğini ilk zamanlsrı özel hayata devam edilebiliyor mu ilk cocugumda cahillikten 9 ay uzak durmuştık eşimle doktora henüz gitmedim ama?
kubraylmaz1 dlkbzc2 aynı gündeyiz yani doktora gitmeden düşük riski filan allah korusun var mı diye bakılsın bence öyle karar alın beta değerin kaçtı başta nasıl şuan kan verdin mi hiç
ahueren Ben 8 haftalığım ilk 3 haftalıkken öğrendim sonra bende aşırı bulantı oldu 2 gafta birşey yiyemedim benim 6. Haftadan itibaren hiçbirşeyim kalmadı ne bulantı var ne kusma var sanki hiç hamile değilmişim gibi yani normal mi sizce
dlkbzc2 kubraylmaz1 adet öncesi 54 tü 1 hafta sonra 840 a yüksel mi şti sağlık ocağı yükselme iyi dedi
tgbafndkci sulnat Selammm 12+4 şu an 7395 ile öğrendim 6 haftalıktı öğrendiğimde bugün kontrole gittim erkek dedi doktorum ama ben öyle hissetmiyorum 🙈
ahueren nnur20 ben de kullanıyorum malesef 8 haftalığım ve ben ilk baslarda cok bulantım vardı hiç içemedim simdi içmeye basladı 6 7 yi buluyor korkuyorum bazen helişiminde sorun olacak diye salı günü kontrolüm var bakalım ne olcak
gngr_kra kubraylmaz1 amin inşllh kalbide duyarsak rahatlayacağım , gecen ay kimyasal gebelik yaşadım çünkü korkuyorum
game_tufii sulnat 3461 hcg ile bugün öğrendim 5+1 olarak gösteriyor sistem yarın için doktor randevusu aldım acaba kalp atımlarını duyar mıyım ultrasonda gözükür mü acaba
game_tufii gngr_kra siz kaçta öğrendiniz öğrenince hemen gittiniz mi bugün öğrendim daha ne yapmam lazım 😂