busraisa Hilaldmrci kuşum bnm betaya hiç bakmadı direkt ultrasyonda keseyi gördü kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi
deryadenizyildiz Benim 7+2 bugün çok erken öğrendim ben , adetime üç dört gün vardı test yaptım çıktı sonra adetim geçikince kan testi verdim iki gündür kusma bulantı var bir kızım var dört yaş onda 12. Haftada başlamıştım kusmaya nedeb bu kadar erken başladı ya
dilaraat ceze15 ah ya çok şükür sağlıkla almışsınız bebişinizi kucağınıza. darısı yeni bebişin başına🌸
Hatice_ozbay edanur61_ benimde ilk gebelik ben 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim bende hiç bir şey bilmiyorum ama ögrencem
umutluanne11 esraakay35 hamileliğin başındna beri kanamam vs vardı progestreron iğne ve hap şeklinde kullandım doktor tavsiyesiyle 12/16. Haftaya kadar riskli denildi ilk hamileliğim🥲
derya1108 Sat a göre 6+5 te doktora gittim. Doktor keseyi gördü sadece ve 5+6 olarak haftayı değiştirdi. Şuan 6+1 dünden geceden beri midem bir bulanıyor bir kazınıyor bir yanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sağlam şekilde 6.haftaya girdim…
edanur61_ derya1108 ekşi yeşil elma ve ayva tavsiye ederim bende şuan var bunlar sekiz haftalığız elma ve ayva iyi geliyor bana isterseniz bir deneyin derim
Turaned esraakay35 acile gitdim bağırdılar ki biz aciliz kadın doğum digiliz diye sinirden döndüm geldim