ceze15 esraakay35 olmaz Allahın izniyle kendinize dikkat edin çok ayakta kalmayın iş yapmamaya çalışın hemen toparlanırsınız
esraakay35 ceze15 yapmıyorum hiç iş sadece yatıyorum umarım sağlıkla gelir ama benden Polip alında rahim ağzında et beni gibi bişey o kanama yaptırıyor dedi doktor kalp atışını da duyduk
nnur20 ceze15 benim geçen gebelikte hep düştü o değerim ve kesem gelişmedi düşük yaptım. Şuanda progestron değerim yüksek ama psikolojik olarak kendimi rahatlatmak istiyorum:( doktorda kullan dedi
ceze15 nnur20 kullanın zararlı birşey değil keseyi destekliyor şifa olur inşaAllah sağlıkla bereketle vaktinde doğar
ahfer esraakay35 ben hap şeklinde kullanıyorum progesteron hormonu ama reçetede fitil olarak da kullanabilirsiniz diyo tabi senin ilacın belki benimkiyle farklı ismi
ahfer sulnat sekizinci haftama girdim İlk 9039 öğrendim tam beş haftalıkti çok şükür ama on adet iğne kullandım hapı da kullanıyorum progesteron hormonu
mehvesgngr Ayla53 benim de 5+2 kese gördük 2 hafta sonra gel garanti olsun dedi ama ben dayanamıyorum cumrtesi 6+2 olacağız randevu Aldım cumartesiye 🥲
esraakay35 Turaned yok canım benimde aynı bu şekilde çıktı tam değildi gittiğimde kanım 260 çıkmıştı yaklaşık 4 haftalık dedi hemen git kan ver :)
esraakay35 ahfer bana doktor hap olarak içme miden çok bulanır baş dönmesi yapar fitil daha iyi demişti ahfer
ahfer esraakay35 bende baş dönmesi yapıyor evet sadece günde bir kez akşam içiyorum günde iki normalde baş dönmesi yapıyor
esraakay35 Turaned o testlerin hiç biri yanıltmıyor canım benimde silik çıkmıştı dediğim gibi direk kan ver orda belli olur çok merak ediyorsan acildende kan verebilirsin ben acile gitmiştim
Turaned esraakay35 acile gitdim bağırdılar ki biz aciliz kadın doğum digiliz diye sinirden döndüm geldim
ceze15 @“ahfer”#p39132993 olabilir ama hap olarak değil fiyil olarak kullanın hap çok kötü yapıyor insanı ve onun faydası yokmuş ben de ilk hamileliğimde hap fitil ve iğne olarak kullandım hap olarak boşuna ezıyet çwkmişim