Masalmom_ Esma006 her yerde sistem farkli demekki kimi ertesi gun diyor kimo de cikar diyor kızım da hatrlyrm ayni guj cikmisti Ama bakalim
sanalkoala Masalmom_ dedim ya sağlık ocağında da poliklinikte de 2-3 saate çıkıyor ara ara kontrol et ☺️
Masalmom_ ecemk94 bebee1 ezerg nursemaa_1 zumraziye sanalkoala Esma006 Keziban eylusce annekiz6141 flowerg aybuk6 zynp92 Busranur_mnts Aycicegim annekiz6141 https://hizliresim.com/hoe68zn Kizlar bi bakın beta degeri bu mu ben anlayamadim yoksa daha sonuc cikmamis mi
annekiz6141 Masalmom_ ben özelde vermeme rağmen gece geç saatte düşmüstu e nabıza.. 1 gün sonra düşer yüksek ıhtımalle devlette de
aybuk6 Masalmom_ Sağlık ocağında verdiyseniz 1 gün sonra araya eğer hafta sonu girmezse özelde hemen çıkar
zynp92 Masalmom_ büyük ihtimalle geç düşer benimde aynı şekilde 3 betamı verdim dün hala düşmedi bugün gel al demişlerdi gidemedim aynı şekilde diğer betam da geç dustu 2 gün sonra sağlık ocağında geç çıkıyor biraz
Busranur_mnts Masalmom_ sağlıkocağında bi ara akşam düşmüştü bi ara ertesi sabah bi ara da düşmedi ben gidip öğrendim