Masalmom_ Merhabalsr hanimlar beta tam olarak kan verdikten ne kadar sonra e nabiza dusuyor Ben bu sabah kan verdim doktor yarin sonuclar icin gel dedo Yavas yavas degerler e nabiza dusuyor ama daha beta dusmedi bugun gorunur nu yoksa yarina kadar cikmaz mi
Masalmom_ ecemk94 bebee1 ezerg nursemaa_1 zumraziye sanalkoala Esma006 Keziban eylusce annekiz6141 flowerg aybuk6 zynp92 Busranur_mnts Aycicegim annekiz6141 https://hizliresim.com/hoe68zn Kizlar bi bakın beta degeri bu mu ben anlayamadim yoksa daha sonuc cikmamis mi
elif20261 Masalmom_ benim acilden vermiştim devlet hastanesine akşam 2 saate düştü ama normal verdiğim kan sonucu 4 saat sonra düştü
Masalmom_ bebee1 saglik ocaginda kan verdim ben o yuzden yarin ogleden sonra gelin dediler Ama simdi tam kan sayimi degerleri falan sisteme dustu acaba dedim beta da bugun duser mi
sanalkoala Masalmom_ benim ki ASM de de versem kadın doğum polikliniğinde de versem 2-3 saate çıkıyo en geç , düşüyor yani e nabıza
sanalkoala Masalmom_ dedim ya sağlık ocağında da poliklinikte de 2-3 saate çıkıyor ara ara kontrol et ☺️
Masalmom_ Esma006 her yerde sistem farkli demekki kimi ertesi gun diyor kimo de cikar diyor kızım da hatrlyrm ayni guj cikmisti Ama bakalim