Anonym666 ben yardimci olurum sana canim evet doktorlar stres yaptiriyor bide verdigi tarihleri hep degerlendirdik biz 4 ay boyunca ama olmadi aralikta oldum dedim hamileyim dedim adetim gecikti ay sonuna kadar test yaptim hep negatifdi ve sitresten adetim uzamis gercekten doktor vol sitres yaptiriyor en guzeli evde kendin yapmak sakin sakin vitaminleri almak saglikli beslenmek sperm kalitesini artirmak esin karisimlar var yemesi gereken seyler bizde tabi yedigimize ictigimize dikat etmeliyiz bol su meyve cerez belli cerezler hepsi degil kahve siyah cay yesil cay uzak bol su sitresss olmuycak bu kirmizi cizgi sonra gunleri degerlendirmek ben gel de kulaniyorum yurt disinda bir tane var cok ise yariyor ve hamile kalan cok var bide dua tabi ben sana yardimci olurum bende kendi yontemimle yapicam artik seyde cok iyi havuc suyu adeten sonra baslarsin ac karnina sabah aksam bir bardak super oluyor inciri birqktim hormonu dengesini bozuyor hamile gibi vucut reaksiyon veriyor doktorum birqk dedi havuc suyu tek bide hormon dengeleyici hap vitamin bakalim ben yardimci olurum tek tek ozelden de yazabilirsin iyi aksamlar😊🤗