xxR4bia dileksunaa_98 peki testi Trendyoldan falan mı alıyorsunuz yoksa eczaneden mi tam olarak masıl yapıyorsunuz bu ay denesem mi acaba diye düşünüyorum ama hiç bilgim de yok
ballim_dunya xxR4bia yumurta büyütme hapı balım onla büyütüp ovitrelle (çatlatma iğnesi) ile yumurtayı çatlatıyorlar ama bende büyümediği için olmadı
Beray-liya xxR4bia testi instagramda bir gebenin günlüğü sayfası var oradan sipariş edebilirsiniz, güvenilir ve doğru sonuç veriyor
Deletedmom_878 bebegimle_ben ilk defa başlıcam canım reglim bitti 9. Gündeyim yarın başlamayı düşünüyorum
bebegimle_ben insallah canim yari Deletedmom_878 insallah canim yarin basla birsry ogrenmek istersen yazarsin insallah
bebegimle_ben Deletedmom_878 canim ben pazartesi basladim 12 ocakta canim hergun ayni saate olcuyorum ovulasyon gunumu ama tahminim pik gunum tarihleri 19 20 21 benim ama olcmeye devam ediyorum erkende olabilir gecte canim
dileksunaa_98 xxR4bia testi her gün aynı saatte yapıyorsun kuzum normalde 2. Çizgi silik çıkıyor ama yumurtlama gününde 2 çizgi de eşit koyulukta çıkıyor silinmeye başladığında da yumurta çatlamış oluyor