Tuttii Ben ovulasyon takibiyle ilk ayımda hamile kalmıştım. Sonra kalbi durdu . Arimed marka ovulasyonın
mehparee_ xxR4bia canım bende pcos var laboquick marka ovulasyon testi almıştım onu yapıyordum ama çoğu zaman çift çizgim çıkıyordu pcostan dolayı anlayamıyordum günümü tam Ayda çocuk oldu benim
reys xxR4bia ben yapmıştım ilkinde işe yaradı. Ki normalde çok dengesiz adet olurdum ben de çok şaşırdım
bebegimle_ben xxR4bia evet canim yariyor ben doktorun verdigi tarihte hep yaptim ama tutmadi bu ay ovulasyon testiyle yapicam dun basladim her gun yapmaya ve defter tutum gun gun yapistiriyorum ise yarar insallah ama duyuarim yaradigini soyluyor
bebegimle_ben bende yurt disindayim carbleu kulandim memnundum ama bamile kalmadim simdi stick aldim ve cok mennum her gun duzenli olcuyor duzgun yapilirsa sonuc mukemmel
bebegimle_ben Deletedmom_878 ben canim adetim 5 ocakti pazar bitti pazartesi ovulasyon testi yapmaya basladim ve o gunde iliksi oldu ve hepsini tek tek not aliyorum testleri deftere yapistiriyorum tarih saat le birlikte bakalim ben hep doktorun verdigi tarihte yaptim ama hamile kalamadim simdi kendi yontemimi uyguluyorum bakalim insallah ovulasyon test ise yariyor ve iyi sonuc veriyor
Deletedmom_878 bebegimle_ben kendi yöntemin nedir canım bende adetin 10. Gün ovülasyon testine başlıcam inşallah
turannnn Merhaba kızlar belki birilerine bir faydam olur diye yazıyorum.. 1 tane oğlum ve 1 kaybım var 6 ay taşımıştım malsef kaybettik. 1 senedir çocuk istiyorduk ama olmuyordu bi tanıdığımızı dinledim ve o ay hamile kaldım 🤲🏻🥹 Söyleyebilirim isteyen olursa
birumut_ soniy valla bilmiyorum ki adetime 4 gün kala test yapmıştım 3 tane üçü de pozitif verdi sonra lekelenme yaşadım ertesi gün de kanamam oldu doktora gittiğimde doktor kimyasal geçirmişsin dedi :(
ballim_dunya xxR4bia bende 2 aydır normal denedim bu ay ovülasyon aldım ayrıyetten Letu kullanıyorum bu ay deneyeceğim bakalım inşallah olur
bebegimle_ben Anonym666 evet canim carlbleu gulen test aldim cok memnun kaldim ama sonra biraktim doktorumuz gunleri verdi ama hic tutmadi simdi kendim evde ovulasyon testi yapiyorum ama carlbleu almadim stick olanlardan aldim bakalim ama carlbelu da iyi gulucuklu en azindan takip etmek ovulasyonla kolay oluyor canim😊
Anonym666 bebegimle_ben evet ama sanki bana gülücük verdigi günler iki cizgide tam koyu degildi biraz kafami karisti o benim acikcasi
ceydanp48 Benim yumurtlama 8 Ocaktaydı 20 Ocak adet günüm ovülasyon testiyle baktım inşallah olur dua edin