semosderler2 sevgi24062023 açıklama için teşekkür ederim , ilk kez vajinal muayene yapıldığını duydum çevremde de kimsede duymadım bende koç üniversitesi hastenesinde yaptırdım
sevgi24062023 semosderler2 Rıca ederim Benimki rısklı gebelık dıabetım var belkıde vajınal muayeneyı bunun içinde istemiş olabilir bir sorun varmı dıye
semosderler2 sevgi24062023 olabilir belkide , benim ilk kez gittiğim bir hastane henüz hiç bir kaydım yoktu direkt girdiğim gibi üstümü değişmem söylendi muhtemelen herkese aynı , bir diğer husus ise önce erkek doktor bakıyor sonra kadın doktor geliyor
sevgi24062023 semosderler2 rısklı gebelık odası o kadar kalabalık oluyokı 7 kısıydıler erkek bayan karısık hepsı basımda toplandı ama evlatlarımız için hersey🫠
semosderler2 sevgi24062023 riskli olması durumunda tabi daha dikkatli incelenmesi gerektiğini için gözden de bir şey kaçırmamalaeı lazım da o kadar da kalabalık fazla değil mi
sevgi24062023 semosderler2 Neyse oldu bitti cok şükür oglumdada suan için bişe cıkmadı Unuttum bile ordakılerı😊
sevgi24062023 semosderler2 Sağolun hepimizinki insallah Rabbim emeklerimizi boşa cevirmesin evlatlarımızı hayırlısı ıle kucagımıza almayı nasıp etsın
beyzanurrnurlu sevgi24062023 peritonolijiden randevu alınca baktılar mı direk detaylımolarak geneldd açıklamada bakılmamamsktadır diyor
sevgi24062023 beyzanurrnurlu Benim Şeker hastalıgım oldugu için ben oranın takıplı hastasıyım 1 ayda kontrolum oluyo onlar randevu twrıhını yazıp verıyolar Ama inanın dıger turlu randevu ıle gıdınce nssıl olur bilmiyorum
AyseYldrmkoc semosderler2 detaylı ultrason sonrası hemen doktorunuza da muayene oldunuz mu benim doktorum detaylı ultrasonla birlikte gel dedi
semosderler2 AyseYldrmkoc kendi doktorum bir sıkıntı olursa hemen gel ama sıkıntı yoksa bir ay sonra kontrole gelince getirirsin dedi