bebegimle_ben Anonym666 canim pik gunun gectimi dpo 1 oluyor piki gordunya 2 gun iliksi oldu sonraki gun dpo diye biluyorum ben
bebegimle_ben gogebakk olur canim benim arkadasim oyle kaldi hamile illaki pik gunune dek gelmesi gerekmiyor insallah guzel haberler aliriz senden varmi belirti canim
bebegimle_ben Anonym666 sen canim adetin ne zamandi bana yaz ben sana hesaplarim pik gununu ve ne zamana kadar iliski olacagini ❤️
Anonym666 bebegimle_ben Son adet baslangic tarihim 08.01.26 Pik‘i ilk yakaladigim gün 27.01.26 onu sana yanlis söyledim galiba öncesinde :/ Simdi baktimda uygalamadan tarihe böyleydi yani
bebegimle_ben gogebakk dah erken canim insallah olur dpo 7 ve 8 de belirti baslar emin ol insallah guzel belirtiler gelir
Bir1kelebek Anonym666 ayy hepimiz aynı aya denk gelelim 🤲🏻 hepimiz aynı aya denk gelicez 🤲🏻 amin amin amin
gogebakk Bir1kelebek benim bu aydan beklentim yok çok iyi değerlendiremedik mucize bekliyorum rabbimden
Anonym666 Bir1kelebek Amin insAllah rabbim hepimize üst üste bu haberi verir 🥺🫶 Aynen öyle yapicam ama belirti yok kizcelerim daha erken gerci ama yok yani cünki cogu kadin burda hamile oldugumu hissediyordum diyor o nasil bi hisse bende o hiss yok 😂
Bir1kelebek Anonym666 çok bi fark yok canım cumartesi yapsan daha iyi olur sende cumartesi istiyormuşsun zaten 🤗