Bir1kelebek yani bence kimyasal gecirdim cünki adetim ondan sonra zaten sürekli gecikti kendini illeri ati 11. ayda 3. asilamami olurken esim gripdi hastaydi baya doktorda sperm kalitesini begenmedi o ay normalde cok güzel olan sperm o ay kalitesizdi sonra asilama yaptim falan adetime 10 gün kala benm adet sancilarim girdi diye düsündüm ama belim felaket agriyordu ve benm adet baslamadan önce belime girmez direk karinimin altinda agri hissederim. Belim 10 gün boyunca öyle agriyorduki uyutmuyordu ama aklimdan hic gecmedi hamilelik cünki diger iki ay da sperm kaliteliydi olmadi bu mu olucak diye hic dikkat etmemisdim sonra test yaptim evde ben baktim yine negativ kenara koydum esim 1-2 saat sonra is‘den geldi teste bakti burda iki cizgi var yapti. Tabi ben schok ama adetime 2-3 kala yaptim bu arada sonra adet tarihim geldi yine gelen giden yok 6. veya 7. günde benim adetim geldi ama ben kendimi bildim bileli böyle sancili bi adet görmedim is yerindeym ve nefes alamiyorum resmen giren sancidan direk eve gittim o gün zaten ilk iki gün cok feci bi durumdu. Binevi öyle anladim dedm kimyasal gecirdim spermde kalitesiz olunca böyle yorumladim.
Biraz uzun oldu hahaha hatta testi yoliyim bak