bebegimle_ben aysima56 dpo 8 de sabah idrarinla yap com silik cikar ama 9 10 daha belirgin olur insallah
aysima56 bebegimle_ben hadi hayırlısı olsun inşallah ya nasipse olur kurban olduğum Rabbim bana da nasip etsin
bebegimle_ben aysima56 Amin canim insallah birlikte seninkini takip ederiz sen hamilelik testini evde hazir tut canim cunku dpo hizli ilerliyor 9 da belirgin sekilde cizgi cikiyor insallah duam seninle🤲❤️🌺😊
aysima56 bebegimle_ben Allah razı olsun canım çok sabırsızım sanki duramicam pazar yapıcam gibi geliyor 😂
Anonym666 @Deletedmom_878 @Bir1kelebek @bebee1 kizlar benim adetime 9 gün kaldi en erken hangi gün test yapsam sizce?
bebegimle_ben Anonym666 depo kactasin erken gebelik testi deneyebilirsin canim ama adetine 5 gun kala 6 gun kala cikmasi lazim dpo kactasin ona gore soylerim canim
Anonym666 bebegimle_ben yani piki sali günü gördüm gecen hafta carsambada catladi persembe dpo 1 oluyor dimi?
bebee1 @Anonym666 bence dpo 10-11 de yap beklemek zor ama🥹🥹 erken yapmak cıkmayınca üzüntü ve stresten başka bişey değilll
Anonym666 bebee1 evet ya uygulama cuma günü ilk testini yapabilirsin diyor ama cuma cok erken geldi bana en erken cumartesi diyorum icimden ama size de soriyim bi dedim 😐🫶
Ftma4 Bir1kelebek âdet biteli 7 gün oldu letu kullandım 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum henüz bir yumurtlama yok
bebegimle_ben Anonym666 canim pik gunun gectimi dpo 1 oluyor piki gordunya 2 gun iliksi oldu sonraki gun dpo diye biluyorum ben
Bir1kelebek Anonym666 çok bi fark yok canım cumartesi yapsan daha iyi olur sende cumartesi istiyormuşsun zaten 🤗
Anonym666 bebee1 ben cumartesi ilk erken testimi yapiyim bakalm ozaman hakkimda hayirlisi bugünde dua etim bol bol uyumadn öncede hepimize dua edip yaticam 🤲