Anonym666 bebee1 her gecen gün birer birer elleniyoruz kizlar 🥹 Subat ayi bize cok iyi gelsin insAllah 🫶
Anonym666 bebee1 kiz zaten direk o sarki geldi aklima 😂 her ay aynisi olunca kafa kiriliyor yavas yavas 😂 Amin Amin 🥹
Bir1kelebek Anonym666 inşaAllah canım herkese dua edicem özelliklede size de ederim tabii 🥹 evet hiç kolay değil beklemek ama sen kendini eylülden hesaplama bence ilişkiye girdiğin aydan hesapla
Anonym666 Bir1kelebek bazen bende öyle düsünüyorum biliyormusun yani 12. aydan hesaplamam lazim ilk olmadi bakalm ikinci ne durumda ama yine yok icimde bi hiss😂 hayirlisi 🫶
Bir1kelebek gogebakk iyi canım değerlendirmişsin umutsuz olma daha erkenn şuan umutlu olam vakti senin için 🥹
Anonym666 Bir1kelebek bende bende vallah sizden biri hamileyyim dese kendim kalmis gibi sevincem 😂 hepimiz ayni aya denk geliyormusuz ne gülerim 😂🫶
Bir1kelebek Anonym666 ayy hepimiz aynı aya denk gelelim 🤲🏻 hepimiz aynı aya denk gelicez 🤲🏻 amin amin amin
aysima56 bebegimle_ben benim mi kötü geçiyor herkes mi böyle bilmiyorum alt karın ağrısı pelvis ağrısı Özellikle geceleri bel ağrısı vajinal batması Bunlar normal mi dpo 4
bebegimle_ben aysima56 goguste sizi varmi canim 3 gun suruyor genelde elektirik gibi dpo 8 9 10 da cikar teste sureci birlikte ilerleriz senle eger bu belirti varsa pik gununde birlikte olduysan guzel haber insallah gelir canim❤️
aysima56 bebegimle_ben pilden önce sonra birliktelik oldu pik gününe kadar çardı vöğüsümde ağrı şimdi çok yok sadece dolu sert gibi
bebegimle_ben aysima56 dpo 8 de sabah idrarinla yap com silik cikar ama 9 10 daha belirgin olur insallah