MorKelebek54 annekiz6141 doktorunuza sormadan kafaniza gorevseyler yemegin. Doktorumuz kesinllikle yemeyin dememis. Ama yiyebilirsin de dememis. Doktorunuza sorun ona gore yiyin. Yemenize onay verirse de disardan drgil evde yapilip yemeniz dahs iyi olir siz ve bebeğiniz acisindan.
MorKelebek54 kurkmantosuzmadonna bende kokorec asigi biri olarak hamileyken kokorec istemistim. Resmen dilim halinde ya da butun sekilde kokorec yenen videolar cikiyodu karsims sanki inadina yapar gibi. Doktoruma sordum en azindan bi ceyrek yesem dedim. Yiyebilirsin ama güvenli temiz olan bi yerden ye dedi. Ayrica yiceksin madem ceyrek yemtez bi yarim gomersin dedi😂 ama icin rahst etkedi asla dogumdan sonra yedim mecbur.
kurkmantosuzmadonna MorKelebek54 seni çok iyi anlıyorum. Benim de öyleydi. Doktoruma danışarak iki çatal yemiştim. 🥹
annekiz6141 zeducum esmın dediği yer çöl uzak bana orası bıtane daha kızım var + hamileyim gıdemem bıde oranın puanı çok düşük ve yorumları kötüydü 🥺
MorKelebek54 kurkmantosuzmadonna iyi cesaret yemissiniz vallahi ben yiyememistim givenemedigim icin. Dogumdan sonra doktoruma sordum kokorec yuyebilir kiyim artik diye yiyebilirsin demisti eve taburcu olunca yemistim 😂
annekiz6141 myangelson olabılır cunkı benim kızcemde çok seviyor ilk gebelikte ben evde yapamadım hep dışarıdan yedım benım kızım ne yedıysem hepsini de yıyor 😅🤣🤣🤣
myangelson annekiz6141 anne karnında başlıyormuş ya damak tatları öyle okumuştum 😄 hamburgerci olarak dogurmusuz 😂
BraTurgut Bende izmitteyim benimde canım aşırı istiyor ben hamile değilim henüz günümü bekliyorum yahya kaptanda mehmet şefin olduğu yerde varmış sanırım
ozgenurd annekiz6141 bende kokoreç diye tutturmuştum yedim de😌 az olduğu sürece ve temizse sorun olmaz inşallah 🌸
1Ali annekiz6141 10 Numara Şırdan yerin ismi, mutlukentte gayet temiz bir yer ben kolay kolay dışarıda yiyemem öyle şeyleri orası hoşuma giddiyor
annekiz6141 1Ali aaa teyzem huzurlentte oturuyor 😅😅😅 anneme soylıcem babam götürür çok sağol bacım 🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍🌸🌸🌸🌸❤❤❤❤