Seloloo myangelson evet kesinlikle öyle. Yasak olan şey bana tavsiye edilince bir Adanalı olarak o kadar sevinmiştim ki size anlatamam 😀🙈
selma128 Hicbisey yiyemeyen ben kelle paça yiyebiliyorum anlamiyorum canimda cekiyor normalde ne yersem yiyim midem bulaniyor sonrasinda ama ne hikmetse konu kelle pacaysa mide bulantim olmuyor bide sonrasinda bebegim kipir kipir😂
elisimm annekiz6141 canımm bn Adanalıym burdn kargoyla dondurulmuş gönderiyrlar Instagram bak istersen şırdancı güngör die bnde gayet yedm 2. Hamilelik yine de yiyrm doktor bişe demedi bence temz yerden yenir biz hep ordn yiyrz
bsra_ylmz61 annekiz6141 sırdan daha önce yediniz mi ben ilk sefa yedim ya benim yediğim yerde güzel değildi yada güzel bisey benim sürekli yicem bisey degil😌🤣
annekiz6141 selma128 ben normalde de yerım ama kelle paça babam kaza geçirdikten sonra kendine kaynatırdı hep böyle kemıkler falan uff öyle lezzetli olurdu ki 😅
bsra_ylmz61 annekiz6141 görüntüsü aynı şeye benziyor 🤣🤣🤣aklına hersey geliyor yerken tadı iskembeye benziyor baş kısmı diğer tarafta çok lezzet alamadım ben🤣🤣
MorKelebek54 kurkmantosuzmadonna iyi cesaret yemissiniz vallahi ben yiyememistim givenemedigim icin. Dogumdan sonra doktoruma sordum kokorec yuyebilir kiyim artik diye yiyebilirsin demisti eve taburcu olunca yemistim 😂
kurkmantosuzmadonna MorKelebek54 temiz bir yer olduğundan emindim. İki çataldan ne olacak Allahım sen koru dedim yedim valla. 😃 oh size de afiyet olsun.