1ogrencianne annekiz6141 evde hiç denemedim ben de. Ama iyi temizlenmezse leş gibi olur ben de tiksinirim 😅 Canının istemesi geçer inşallah ya o zaman kötü bir durum 😅
1ogrencianne myangelson mükemmel bir doktordu Malatyada kendisi. İmkânım olsa yine onda doğum yapardım. İnşallah 2. Doğumum da öyle güzel olur diye dua ediyorum 🤲🏻😂
myangelson annekiz6141 evet içi normal onun baharatları falan önemli işte 😄 dışında o şey olmasa da olur 😄
annekiz6141 myangelson ama çok güzel yıyorlar o dısını da ya insanın canının çekmemesi imkansız 🤣😅😅 normalde görüntüsünden bıle hoşlanmayan ben olsa da lımonlu yesem diyorum düşün 🤣 kız hıc hamılelıkte delı gıbı bısey asermedın mı bacım😅🙊
1Ali annekiz6141 10 Numara Şırdan yerin ismi, mutlukentte gayet temiz bir yer ben kolay kolay dışarıda yiyemem öyle şeyleri orası hoşuma giddiyor
myangelson 1ogrencianne inşallah güzel bir doğum olur 🤲🏻 ben de keşke ikinci doğumumu ilk doktorumda yapsaydım demiştim 🥲
Sudedemirer Ben hiç yememiştim geçen bende aşerdim ama hiç bekledigim gibi bişey değilmiş sevmedim çigne çigne ağzında çogalıyor yutamadım midemi bulandırdı