1ogrencianne QueenBahar_ hayırlı, uğurlu, sağlıklı, sıhhatli olsun. Gözün aydın 🥰 maşallah 🧿 ne güzel bir doğum süreci geçirmişsin. İnşAllah bize de nasip olur. Ben de 2. sezaryenimi olacağım nasipse haziran’da. Seninki gibi güzel geçsin inşaAllah bizimki de 😊
QueenBahar_ 1ogrencianne çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 😍 İnşallah seninkide hıphizli ağrısız kolay gecer Sağlıkla gelsin bebişin 💖
gyuiioo QueenBahar_ hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşaAllah saglıcakla kolaylıkla güzellikle büyütmeyi Rabbim nasip etsin 🤲🧿
QueenBahar_ brsndgn teşekür ederim Evet canım devlette yaptım çünkü doktorum çok iyidi😍 Evet karına basma oluyor 🥲 anlık bı acı
brsndgn QueenBahar_ teşekkür ederim ilk dogumumda çok fazla olmuştu ins bunda o kdr çok olmz diye dua ediyorum😌🌼
QueenBahar_ gamzeli04_ yok canım ya öyle olmuyordu ama seninki kasılma da olabilir kaç dk da bir oluyor senin bide kaç haftalıksin
Senacanblt_ QueenBahar_ sağlıkla analı büyütmek nasip olsunn❤️darısı bize olsun ben de 38+1 im heyecan dorukta valla
QueenBahar_ vanilya_kokusu_ panik yoktu kendimi rahat bıraktım sadece iğne vurulurken kendimi kastım o kadar heycandan korku mu stres mi hiç bişey anlamadım hemen bitti amileyat
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 İyiyim çok şükür teşekkür ederim canım sen nasılsın napıyosun oğlun nasıl oldu benim ağrilarım var yorgunum bu iki hafta geçsin artık hayırlısıyla gerçekten çekilecek gibi değil artık 🥲
irmairma QueenBahar_ sağlıkla büyütün inşallah 🌸 ne gibi yan etkisi oldu ve neler yaptınız geçmesi için acaba
QueenBahar_ irmairma diğer sezeryanimda yoktu Boynumdan kafama inanılmaz bı ağrı sapiliyordu Uzanınca geçiyordu ama ayakta duramıyordum ağrı kesici içtim bol bol su kahve çay çok tüketim 🙏🏻
elllaaaa QueenBahar_ Çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün darısı tüm hamişlerin başına ben de dahil benim ikinci bebişim 33. Haftamdayım bi an önce kavuşmak istiyorum bebeğime sağlıkla gelsin inşallah 🩷