2cock ikbalb bende suan 2.ye hamileym daha 5 haftalk ama inanilmaz kotuyum nasil yapacm 9 ay nasl gececek nefesim kesiloyor inanilmaz bir korkum var bunun ustesinden gelirsm sag salim kucagma alirsm ne mutlu bana
QueenBahar_ 2cock İNŞALLAH sag salim kucağına alırsın canım 9, ay su gibi geçiyor ya hiç anlamazsın bile,🥲❤️
QueenBahar_ vanilya_kokusu_ panik yoktu kendimi rahat bıraktım sadece iğne vurulurken kendimi kastım o kadar heycandan korku mu stres mi hiç bişey anlamadım hemen bitti amileyat
Superisibeyza QueenBahar_ gözün aydın doğurduğunu görünce duygulandım bana fikir verenlerden içimi rahatlatan bir anneydiniz Allah analı babalı sağlıkla buyutmek nasip etsin. Benim merak ettiğim bir konu var anestezi etkisi geçince hissedilen agrı neye benziyor
QueenBahar_ 1ogrencianne çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 😍 İnşallah seninkide hıphizli ağrısız kolay gecer Sağlıkla gelsin bebişin 💖
1ogrencianne QueenBahar_ inşallah canım teşekkür ederim 😍 özelde mi oldu devlette mi? Karnına bastırdılar mı? İlkinde yaşamamıştım ben özelde ama şimdi sosyal medyada yayıldı ya korkuyorum 😂
QueenBahar_ irmairma diğer sezeryanimda yoktu Boynumdan kafama inanılmaz bı ağrı sapiliyordu Uzanınca geçiyordu ama ayakta duramıyordum ağrı kesici içtim bol bol su kahve çay çok tüketim 🙏🏻
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 İyiyim çok şükür teşekkür ederim canım sen nasılsın napıyosun oğlun nasıl oldu benim ağrilarım var yorgunum bu iki hafta geçsin artık hayırlısıyla gerçekten çekilecek gibi değil artık 🥲
asenazeynep QueenBahar_ Maşallah, Rabbim daha da iyi etsin. Sizi birbirinize bağışlasın canım, uzun sağlıklı ömürleri olsun🙏🏻Birçok postta görüyordum vallahi seni, çok sevindim güzellikle atlatmana. Dilerim benim ve tüm gebe annişlerin darısı başına olsun.☺️💓
QueenBahar_ asenazeynep amin güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah binlerce kez razı olsun 🙏🏻😍 İnşallah sizinki daha kolay hızlı geçer sağlıkla gelsin bebişin 🤍🙏🏻
minikmucit QueenBahar_ doğum zamanına kadar yaklaşık 4 yıl geçmiş olacak. Bir aksilik olmazsa eğer normal dogururum diye tahmin ediyorum
esmer_hilal minikmucit hastanelere sordunuzmu her hastane bunu yapmıyor diye biliyorum ? Yoksa yapıyor mu ssdv yi ?
QueenBahar_ sevimlipandahii amin İnşallah rabbim Sanada nasip eder seninde doğurdum postunu okuyalım, insllah 🥹❤️