QueenBahar_ Zhde amin inşallah Ya ilk gebelik ilk heycan 🥹💖 Sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah 🤍
QueenBahar_ borulcem ya heran herşey olabilir bebişin hareketilrrini iyi takip et canim Sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah 🤍
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ Allâh bağışlasın canım 🥰 darısı biz kalanların başına bizde 37+3 olduk bakalım
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ amin inşallah Seninde doğurdum postunu okuyalım insllah 💙🙏🏻 Az kaldı seninde hastane çantan hazır mi
Fatma_furkan1996 QueenBahar_ gözünaydın canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 ay evet hazır sonunda canım 😁🥰bidaha hamile kalma gibi bir durumum olursa kalp atışını duyduğum gün başlarım ben artık 😂
brsndgn QueenBahar_ merhaba hayırlı olsun bebisiniz🤲nasipse Şubatta benimde ikinci sezaryen Devlet ya da özelde mi yaptınız? Doğumdan sonra karından bastırma işlemi yapıyorlar mi 🤭🥺
QueenBahar_ brsndgn teşekür ederim Evet canım devlette yaptım çünkü doktorum çok iyidi😍 Evet karına basma oluyor 🥲 anlık bı acı
gamzeli04_ QueenBahar_ benimde karnım sertleşiyor bı yana toplanıyor gibi sonra yumuşuyo sizin de böyle oluyo muydu nst de belki çıkar
QueenBahar_ gamzeli04_ yok canım ya öyle olmuyordu ama seninki kasılma da olabilir kaç dk da bir oluyor senin bide kaç haftalıksin