annekiz6141 kartanesi___ usengeclıkte üstüme tanımam yapasım yoksa kaynanama gidiyom ldjdjdjdd mıllette kaynana asıgı sanıyor benı 🤣🤣🤣😅😅😅
parildayanyildiz2 annekiz6141 anneme geldim bugün rahatım menümüz pilav,karnıyarık, kırmızı mercimek çorbası, salata,tatlı sütlaç☺️
annekiz6141 parildayanyildiz2 afıyet olsun kuzum 🥰 anne yemegı gıbısı var mı 2 gün önce ordaydım valla misss..
Havin49_ Fatma_furkan1996 malesef Cnm enflasyon değerim yükselmiş yine yârın antibiyotik tedavim bitecek bakalım neye karat verilecek
Fatma_furkan1996 annekiz6141 oğlumla kocam annesin de bende temizlik yapıyorum bakalım canım ne isticek ona göre yapıcam yemeği 😅
parildayanyildiz2 annekiz6141 teşekkür ederim😍gerçekten öyle ya Allah başımızdan eksik etmesin onları🤲🏻
Fatma_furkan1996 annekiz6141 evet canım ikizleri erken gelmek istemiş biraz şuan hastanede gözetim altın da
annekiz6141 minikimd ohh afıyet olsun kızım bayılır ben hamilelikte çok tuketemıyorum bana kokuyor gıbı gelıyor 🥺
minikimd annekiz6141 tşk ederim 💐benim de çok aram yok ama kızım için getiriyorum yemesi için zorla yediriyorum 😀